Maandag 18-06-2007
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
18 Juni 2007 | Nederland, Avenhorn
Dr. Brouwer is op vakantie en komt 5 juli weer terug. 6 juli kan ik dan bellen. We hopen te horen of er dan een operatiedata bekent is voor Stef.
Stef raak er mee aan. Hij is het zat. Alle dagen hoofdpijn, en beperking vanwege zijn knie.
Er zijn mensen die denken dat er niets meer met Stef aan de hand is en denken dat hij alles wel weer kan. Stef geeft zelf misschien ook die indruk. Maar dit is dus niet zo. Hij is erg moe en raakt in een dip. Hij loopt erg veel in het dorp, met lopen heeft hij bijna geen last van zijn knie, met stilstaan des te meer.
Al die maanden houdt Stef zich erg sterk en laat tegenover de buitenwereld niets merken maar daardoor lijkt het of alles oke met hem gaat. Maar de puf is op bij hem. Mensen die veel met hem omgaan zien het aan hem. Moe en erg bleek en heeft geen zin meer om in actie te komen.
Hij wil zo graag, maar kan niet wat hij wil, ook in zijn werk.
Die 24 uur per dag hoofdpijn begint hem steeds meer dwars te zitten en het belemmerd hem om normaal te kunnen funtioneren.
Hij gaat nu bijna met vakantie en dan daarna is hopelijk het eind in zicht van een heel zwaar jaar voor het hele gezin maar zeker voor onze Stef.
Blijf duimen voor Stef dat spoedig alles weer helemaal oke is.
18 Juni 2007 - 14:04
Angela:
Ik hoop voor stef dat die operatie nu snel is, want je zou er toch gek van worden..
ik kan best wel indenken dat stef zo is hoor!
we leven mee!
groetjes