woensdag 04-07-2007
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
04 Juli 2007 | Nederland, Avenhorn
Nu moet eerst beproken worden met een andere arts of er toch een scan gemaakt mag worden ivm met het metaal in zijn hoofd. Na onze vakantie bellen ze ons op en weten we meer.
23 Juli 2007 - 18:56
Jellie:
Ik heb dus nu even gekeken, en het hele verhaal vanaf het begin nog een keer gelezen ! Ongelovelijk wat er allemaal kan gebeuren zonderdat je er in mijn geval weet van hebt. We hadden elkaar natuurlijk lange tijd niet gesproken of gezien toen ik met oud en nieuw een kaartje van jullie kreeg.
Ik weet nog hoe verschrikkelijk ik schrok toen ik las dat het niet zo goed was gegaan bij jullie en dat ik maar op deze site moest gaan kijken.
Ik heb stef natuurlijk vanaf dag een gekent, hij was de eerste baby die er in de familie groot geboren werd in de tijd dat ik verkering had met ko's kleine broertje.
Hij zou me nu waarschijnlijk niet eens herkennen als hij me op straat tegenkwam en ik hem ook niet meer (alhoewel ik natuurlijk nu zijn foto heb gezien)
Ik ben blij dat alles nu gaat zoals het gaat. de hem de groeten van z'n "ex-tante"