woensdag 04-07-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu woensdag 04-07-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

woensdag 04-07-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

04 Juli 2007 | Nederland, Avenhorn

Vandaag naar het ziekenhuis geweest om te laten kijken naar Stef zijn knie. Het gaat nog steeds niet oke daarmee. De arts kon zo niets vinden en wilde daarom een MRI scan. Hij vroeg of er in Stef zijn hoofd nog metaal zou zitten. Wij zeiden nee, zover wij weten niet. Hij ging de foto's controleren van Stef zijn hoofd,en zei, er zit wel een stukje metaal in. Daarom kan er nu waarschijnlijk geen MRI Scan gemaakt worden. Deze foto's waren erg duidelijk en ik vroeg of ik er een foto van mocht maken, dit was geen bezwaar.
Nu moet eerst beproken worden met een andere arts of er toch een scan gemaakt mag worden ivm met het metaal in zijn hoofd. Na onze vakantie bellen ze ons op en weten we meer.

• 23 Juli 2007 - 18:56

Jellie:

Ik heb dus nu even gekeken, en het hele verhaal vanaf het begin nog een keer gelezen ! Ongelovelijk wat er allemaal kan gebeuren zonderdat je er in mijn geval weet van hebt. We hadden elkaar natuurlijk lange tijd niet gesproken of gezien toen ik met oud en nieuw een kaartje van jullie kreeg.
    Ik weet nog hoe verschrikkelijk ik schrok toen ik las dat het niet zo goed was gegaan bij jullie en dat ik maar op deze site moest gaan kijken.
    Ik heb stef natuurlijk vanaf dag een gekent, hij was de eerste baby die er in de familie groot geboren werd in de tijd dat ik verkering had met ko's kleine broertje.
    Hij zou me nu waarschijnlijk niet eens herkennen als hij me op straat tegenkwam en ik hem ook niet meer (alhoewel ik natuurlijk nu zijn foto heb gezien)

Ik ben blij dat alles nu gaat zoals het gaat. de hem de groeten van z'n "ex-tante"

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006