Dinsdag 29-05-2007
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
29 Mei 2007 | Nederland, Avenhorn
Eigenlijk geen uitslag, want er was niets op de foto te zien. De arts wilde nog een paar weken afwachten en kijken of het dan beter gaat.
Ik (Linda) heeft daar bezwaar tegen gemaakt, Stef heeft er al zolang last van dat het heus niet ineens met twee weken over is.
De arts zei, dan moet ik hem doorsturen naar de orthopedist. Hier zijn we natuurlijk mee akkoord gegaan. Ik vroeg of hij Stef ook weer wilde doorverwijzen naar de fysio, maar dan bij ons op het dorp ipv het ziekenhuis. Dat heeft immers ook niets opgeleverd.
Dit verwijs briefje heeft hij ook geschreven.
We hebben een afspraak voor 4 juli voor de orthopedist.
Vandaag is hij dan ook voor de eerste keer bij de fysiotherapie op het dorp geweest.
Ook heeft Stef inmiddels een beroepentest gemaakt.
Of er nu echt duidelijkheid gekomen is!!??
Volgens de test is Stef artistiek, ondernemend en realistisch. En zou een baan in de horeca als bv zelfstandig ondernemer bij hem passen, of "iets in de techniek" of "iets bij de overheid" zoals ambtenaar, politie, in het leger en "iets met handvaardigheid" zoals kunst, toneel, tekenen en creativiteit. zoals bv een banktbakker
Dit is de uitslag, wij als gezin zetten bij het meeste echt vraagtekens.
Iets in de horeca maar dan met name bartender zou misschien wel eens bij hem kunnen passen, maar voor de rest??
Stef is erg verwarrend en geeft ook zelf slecht aan wat hij leuk vind. Hij denk dat ie nu kiest voor de horeca. Als hij bewust hiervoor kiest en er echt voor gaat zullen we hem vollop steunen.
Dat het nooit een geboren chauffeur was zoals zijn broer, dat wisten we wel.
Stef heeft inmiddels wel gesoliciteerd bij een aantal horeca bedrijven, om te kijken of het iets voor hem is.
We hopen dan maar dat hij een zomerjob erin vind. Hij moet er toch achter zien te komen of dit is wat hij wil.
Wat een ongeluk zoals Stef gehad heeft al niet kan veranderen, lichamelijk maar ook zeker geestelijk. En Stef is best veranderd. Hij is veel bewuster geworden van zijn leven. Hij wil meer genieten. Als voorbeeld zegt ie wel eens, net zolas Jan Smit die gozer geniet volgens mij. Heeft veel lol. Zo ziet het er allemaal uit tenminste.
En lol maken probeerd ie dan ook zoveel mogelijk.
Afgelopen zaterdag kreeg Stef zomaar een bloedneus. Volgens Martin van B&L kwam er ook bloed uit zijn mond.
Renate heeft het ziekenhuis neurologie gebeld (wij waren een weekend weg).
Volgens hun kon het geen last, maar het was toch weer ff schrikken.