Woensdag 10-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Woensdag 10-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Woensdag 10-01-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

10 Januari 2007 | Nederland, Alkmaar

Het infuus is weer verplaatst vanmiddag om 12:30. Weer was een ader ontstoken. Nu zit het infuus in zijn rechterarm.
Het wachten is op Dr. Brouwer. De antibiotica van 10:00 is nu overgeslagen. En omdat ze niet nog langer wilde wachten, heeft een arts toch opnieuw geprikt.

Inmiddels is een nieuw "helmpje" voor Stef gemaakt, de oude zat een scheur in dus kon niet meer.
Stef moet straks zijn pet weer op met "ingebouwde" helm.

Vanmiddag is Dr. Brouwer eindelijk geweest, wij waren er niet bij.
Stef belde net.(16:30 uur)
Omdat steeds het infuus problemen geeft heeft ze besloten dat Stef aan de antibiotica pillen gaat. Een vaste lijn in een ader in de borst wilde ze niet.
Vanmiddag zei een verpleegster tegen mij dat daar ook weer risico's aan zitten.

En omdat Stef nu aan de pillen gaat mag ie morgen NAAR HUIS.
Geweldig veel eerder als verwacht.

Stef is verder niet ziek van die grote dosis antibiotica dus kan en mag hij waarschijnlijk gewoon "alles" bijna doen.
Maar dat horen we morgen als we hem halen gaan.

• 10 Januari 2007 - 17:02

Patrick:

wel top dat je weer naar huis mag stef das wel mooi gegaan en nu aansterker en geen fratsen meer he nu moet het afgelopen zijn;) hhaha sterkte man

• 10 Januari 2007 - 18:10

Peter Truus:

hallo stef en fam
    gelukkig weer lekker naar huis en in je vertrouwde omgeving heel veel sterke.
    groeten peter truus en bas schoorl.

• 10 Januari 2007 - 19:54

Karin:

Lekker joh dat je weer naar huis mag. Ook weer lekker in je eigen bedje. Zullen we samen afspreken dat we niet meer in het ziekenhuis komen te liggen :)?

Groetjes Karin en de rest van het gezin

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006