Maandag 08-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Maandag 08-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Maandag 08-01-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

08 Januari 2007 | Nederland, Alkmaar

Vandaag hoopte we op en gesprek met Dr. Brouwer. Die had het blijkbaar te druk, we hebben haar niet gezien.
Gisteravond is Stef weer opnieuw geprik voor een nieuw infuus. Weer in dezelfde arm.
Stef wil zelf niet zijn andere arm, omdat hij dat minder kan doen. We hopen dat Stef op een andere manier een infuus kan krijgen.

Ze willen Stef ook weer medicijnen geven tegen de hoofdpijn, maar Stef wil dat niet omdat het toch niets helpt.
Inmiddels heeft ie daar helaas ervaring mee.
De hoofdpijn gaat pas over als zijn "dakkie" weer dicht gaat.
Zijn huid drukt op zijn hersenen en dat veroorzaakt die vreselijke hoofpijn en Dr. Tan heeft al gezegd de een heeft er last van de ander niet, maar medicijnen helpen er niet tegen.

• 08 Januari 2007 - 17:51

Danique:

Hey stef!!
    vind et wel k*t voor je hoor en hoop dat et snel weer over is!!

xx Danique!

• 09 Januari 2007 - 08:56

Fam Pronk:

Ik durf het bijna niet te zeggen maar met Jerry gaat het goed thuis. Hij knapt zienderogen op.
    Voor stef vinden we het ontzettend jammer dat het zo moest lopen, en dan nog weer twee weken in het ziekenhuis. wij wensen hem en jullie heel veel sterkte en dat hij over een paar weken als een gezonde beer weer rond kan lopen.
    Gr Monique

• 09 Januari 2007 - 09:52

Fam. Van Der Lee:

Man, man, we waren zo blij dat 't goed met je ging en nu dit allemaal weer. Heel vervelend voor jou en je familie. We hopen dat 't snel beter met je gaat en een voorspoedig herstel !!
    Groetjes van Maureen, Bart, Ilona, Ed en Jolanda.

• 09 Januari 2007 - 10:13

D. Scheper:

Ben weer op de hoogte van het laatste nieuws.
    Wens jullie in het nieuwe jaar veel sterkte bij het genezingsproces van Stef.
    Hartelijke groeten en tot ziens !!
    Dick Scheper

• 09 Januari 2007 - 19:42

Cindy Groskamp:

Heey Stef,

Jeetje mina dat valt zeker tegen voor jou. balen, zo'n begin van het nieuwe jaar net toen het zo goed ging.
    Wat kun je dan in korte tijd veel meemaken he!

Nou sterkte.

Groetjes Cindy

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006