Donderdag 11-01-2007 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Donderdag 11-01-2007 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Donderdag 11-01-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

11 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam

De verpleegsters op de tienerafdeling waren net zo verbaasd als ons dat Stef nu ineens naar huis mocht.
Maar omdat het infuus niet meer ging en Stef de antibiotica nu slikken moet mocht hij weg.

Vanaf 13:00 uur is Stef weer tijdelijk thuis. Tijdelijk omdat hij natuurlijk weer eens terug moet om zijn hoofd weer dicht te laten maken. Zijn huid is wel gesloten maar het bot is eruit. En nu loopt ie dus weer met een deuk in de kop.

Ik heb vanmiddag nog gebeld naar het MCA om te vragen of het wel klopt wat Stef zegt. Stef wil graag naar Friesland naar een feesie van een vriend van hem, en zeurt de oren van me hoofd. Ik mag nu toch alles weer heeft Dr. Brouwer zelf gezegd. Maar zo kort na deze operatie laten wij hem nu echt niet gaan, dat moet ie maar begrijpen.

Stef die heeft van Dr. Brouwer begrepen dat hij nu ineens alles mag. (Wij waren niet bij dit gesprek aanwezig, dat was gistermiddag om 17:00 uur) Maar wij gaan er maar vanuit dat de "regels" hetzelfde zijn als de vorige keer, en dat hij ook nu weer voorzichtig moet zijn, er is niet voor niets een nieuwe "helm" gemaakt.

Twee artsen twee meningen, Dr. Brouwer kijkt er blijkbaar anders tegenaan als Dr. Tan.
Dr. Brouwer had volgens Stef ook gezegd dat hij misschien mocht stoppen met de dekapine (medicijn tegen epilepsie), terwijl Dr. Tan gezegd heeft dat de uitslag van het EEG onderzoek bepalend is of Stef kan stoppen met dekapine.

Het EEG zou 02-01-2007 zijn, maar zal nu ook uitgesteld worden.

24-01-2007 voor controle naar Dr. Brouwer.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006