Maandag 27-11-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Maandag 27-11-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Maandag 27-11-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

27 November 2006 | Nederland, Avenhorn

Vandaag weer naar Fysio geweest en gelijk naar de afdeling van de neurochirurgen. Gevraagd of er al bekend is wanneer het bot terug geplaatst wordt.
Dit gaat komende vrijdag 01-12-2006 gebeuren. Hoe laat weten we nog niet. Maar spannend is het wel.
Als het goed is krijgen we morgen daar bericht over.

• 27 November 2006 - 14:28

Astrid:

nou stef zo super zijn als het vrijdag al terug geplaatst kan worden . Lekker van die hoofdpijn af. Alvast succes voor als ik je niet meer spreek.
    gr astrid

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006