Woensdag 29-11-2006
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
29 November 2006 | Nederland, Avenhorn
Gister kreeg Stef ook een telefoontje van de ergotherapie, hij moet donderdag weer komen.
Ergo was niet meer nodig zei Maartje, tenzij later uit de psychologische test zou blijken dat er toch nog begleiding nodig zou zijn.
De uitslag van de test hebben wij nog niet maar blijkbaar Maartje van de ergotherapie wel, want Stef moet weer komen.
Spannend waarom dit weer moet.
12 december horen wij pas de uitslag in een gesprek die we dan hebben.
Komende vrijdag 01-12-2006 wordt Stef zijn bot terug geplaatst. Om 09:00 uur moet hij zich melden in het ziekenhuis op de tienerafdeling en zal dan in de middag geholpen worden.
Het zal voor ons alle samen met de mensen die ons de afgelopen tijd erg gesteund hebben toch erg spannend zijn. Volgens de arts is het een risicoloze operatie. Maar toch is het voor ons erg spannend. Stef heeft zoveel geluk gehad zoveel mensen die hem kracht gestuurd hebben. Deze laatste stap in zijn herstel gaat ook vast goed komen. Daar hopen we heel erg op.
Nu we een paar maanden verder zijn en er een klein beetje rust gekomen is beseffen we steeds meer wat we meegemaakt hebben en komt nu de verwerking. Daarnaast leer je je vrienden / kennissen en familie nog beter kennen.
Steun van mensen van wie je het niet verwacht en andersom.
29 November 2006 - 11:01
Corlin:
Hoi Stef,
Spannend hoor. nog 2 dagen en je bent weer volledig (geintje). Wens je veel succes vrijdag. En hopelijk ben je dan van pijn in je kop af etc.
De groeten aan je ouders!
groetjes Corlin -
29 November 2006 - 12:01
Zo Maar Weer Die Moe:
stef en familie sterkte voor vrijdag komt goed groetjes
30 November 2006 - 09:53
Angela:
Hoi Stef
goed hoor voor je dat het nu gaat gebeuren, ik zal aan je denken, en maak je maar geen zorgen hoor, alles komt goed.
groetjes
Angela, Bart en Roy