Zondag 24-09-2006
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
24 September 2006 | Nederland, Alkmaar
Hij leest dit keer zelf de meegebracht kaart en de berichten van deze site.
Om 11:30 komt al zijn warm eten patat, brocoli en kipfilet.
Stef moest dit zittend bij tafel opeten, maar dat was erg zwaar voor hem. Het duizeld in zijn kop.
Dus na ca 20 minuten weer terug in bed en al gauw sliep ie.
Om 14:00 kwam Jeroen bij de hoofdingang, wij namen Stef in de rolstoel mee naar beneden want Jeroen had de hondjes mee genomen. De meiden vonden het maar raar. Ik had verwacht dat ze erg druk zouden doen, dat ze blij zouden wezen als ze Stef zagen, maar ze vonden het maar raar denk ik, ze waren erg rustig.
Toen we terug kwamen wilde hij gelijk weer op bed gaan leggen. Bekaf.
Om 15:00 werd ie geknipt door Renate. Dit ziet er een stuk beter uit. Alles weer gelijke "lengte".
Daarna op een speciale stoel die achterover kon even de losse haren eraf gespoeld en hup weer bed in. Stef zijn hoofd is nog zwaar hij heeft moeite om die rechtop te houden.
Onverwacht kwam Mary ff binnen. Ook nieuwsgierig hoe het nu allemaal ging met Stef.
Wij zijn gelijk weggegaan om 17:00 kon hij nog even rusten voordat het eten kwam. Maar helaas toen we bij de deur waren kwam zijn kroketje al.
Stef wil mee naar huis natuurlijk weer uitgelegd dat, dat niet kan. Hij zegt: dan ontvoer je me toch.
Jeroen en Merel zijn momenteel onderweg naar Stef toen. Later zouden Ad en Tini ook nog even langs komen.
Wij vinden dat het voor het oog redelijk uitziet zoals het gaat. Maar toch hebben we allemaal wel bepaalde dingen ook door opmerkingen van Stef nog het gevoel dat het in het koppie af en toe niet echt oke is.
Bepaalde dingen die hij zegt klopt niet.
Zoals bv: hij zei vanmiddag ik heb al 4 pijnstillers gehad, volgens de verpleegste klopt dat niet hij had er nog maar 2 gehad.
Zulke kleine dingen vallen ons zo nu en dan op.
Stef is er echt nog lang niet. Gister hoorde wij dat er verhalen de ronde zouden doen dat hij inmiddels overleden zou zijn. Gelukkig klopt dit niet, iedereen kan belangstellende verwijzen naar deze site. Hierop staat hoe het echt gaat met onze Stef.
Stef gaat elke dag weer een klein stapje vooruit.
Maar het gevaar is echt nog niet voor 100% weg.
Helaas kan er nog steeds een terugslag komen. Dit moet iedereen goed beseffen.
Het kan best nog lang duren voordat Stef weer naar huis komt.
Het stuk bot op zijn hoofd (de botlap zoals ze het hier noemen) moet ook ooit nog terug geplaats worden, maar dat kan pas als hij voldoende hersteld is. Want stel dat daarmee een infectie komt en hij is nog zwak.... Daar moeten we maar niet teveel bij stil staan.
Je kan ook duidelijk zien op zijn hoofd waar het bot weg is, de hersenen zijn geslonken en daardoor in nu een deuk op zijn hoofd.
Wij zijn blij met elke stap voorwaarts en dan lijkt het misschien of het allemaal binnenkort weer allemal "normaal" is.
DAT is wat we hopen, maar zover is het nog niet.
21:30
Net het ziekenhuis gebeld Tanja aan de lijn gehad.
Toen Jeroen en Merel thuis kwamen hebben we een aantal dingen overlegd. We vonden allemaal dat Stef vandaag meer versuft en verward was.
We vinden dat hij minder te drinken krijgt als eerst.
Gevraagd of Stef meer versuft kan wezen omdat de mannitol (de vochtafdrijver) is gestpt.
Ze zou dit noteren en vragen of dit morgen met dokter Tan overlegd kan worden.
En of ze meer het dag en nacht ritme wilen aanhouden.
Gisteravond had Stef twee films achter elkaar gekeken, dit lijkt ons niet verstandig, want dat kan dan ook weer een reden zijn dat hij overdag versuft is.
24 September 2006 - 18:37
Johan Overboom:
sterkte aan het herstel stef -
24 September 2006 - 19:23
Lois:
stef, ik ben zo blij dat het beter met je gaat. we zijn vandaag naar walibi world geweest het was erg leuk. er was een vriendin van mij mee en een vriend van roy. Ik vond het erg jammer dat jij niet mee kon.(dan volgende keer maar) ik vond de foto met je hondjes erg leuk je ziet er al weer echt als onze stef uit.Zo te horen word je goed verzorgt in het ziekenhuis( lekker patat en kroketjes) dat krijg ik niet elke dag hoor !!! Lara mist je ook maarja jij kan haar ook zo lekker aaien (moest ik zeggen van lara)verder nog heel veel succes -xxx- van Lois en groetjes van Alice , Clement , Mick en Roy. -
24 September 2006 - 19:26
Maarten:
Nog even, maar je komt er wel.:)
groet maarten -
25 September 2006 - 07:21
Bob Huisman:
lkker dat t weer al beter gaat
en de honden weer gezien
zo kom je er hopelijk weer helemaal boven op
je redt het wel -
25 September 2006 - 11:10
J Dimmers:
Stef en familie
Ik heb vandaag de site gelezen, over het algemeen vind ik dat je er alles aan doet om weer de oude te worden. Ga zo door.al zal het nog wel en tijdje duren.
Ik ben voor Stef een onbekende maar voor diverse familie leden niet meer.Ik ben de vriend van je oud tante Loes.
Wij beiden leven erg met je mee.
Wij wensen je zeer veel sterkte en een spoedig herstel.
ps
Ik ben op deze site gekomen door je grootmoeder.