Vrijdag 22-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Vrijdag 22-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Vrijdag 22-09-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

22 September 2006 | Nederland, Alkmaar

22-09-06
Om 11:00 uur zijn we weer bij Stef.
Stef is vanmorgen weer door de scan geweest omdat hij erg moe is willen ze het een en ander nakijken. Om er zeker van te zijn dat er toch niet iets beschadigd is.

Elke keer vraagt hij nu of er nog reacties zijn op deze site. Hij vindt het erg leuk om te horen wie er een berichtje hier achter laat en vraagt of er nog kaarten waren.

Vandaag gaan ook de helft van de krammen eruit 28 stuks dus.
Hij moest ff uit bed en op een stoel zitten, was erg duizelig en wilde al snel weer liggen.

Eten vond niet zo lekker hij heeft preisoep gehad en appelmoes en vla en een klein stukje vlees.

Stef mist echt een week. Hij dacht dat hij net vanaf maandag in het ziekenhuis lag en schrok ervan dat wij zeiden dat hij er al 12 dagen lag.

Uit de scan blijkt dat alles oke is in het koppie en komende maandag moet hij naar de oogarts, die wil het nog eens grondig nakijken.

Om 14:00 uur komen ze even de bloeddruk meten en krijgt Stef een bak koffie. Even later komen ze de helft van de krammen er uit halen (om en om).

Stef is met alles nog traag alles kost hem veel kracht en hij is zo moe.
Vanmiddag moest hij weer ff uit bed en dat terwijl hij net slapen wou. Maar hij hield het nu ietsje langer vol.
Een beetje eten is lekker maar zelf doen is er nog niet echt bij, twee hapjes en dn vervalt de kracht weer om de lepel naar zijn mond te brengen.

Hoewel de droge humor van Stef gelukkig niet verdwenen is.
Wij zijn om 15:45 naar huis gegaan eten en straks gaan Jeroen en Merel naar hem toe en Martin komt ook nog langs. En daar heeft meneer wel zin in.

Elke dag hoop hij dat het laatste infuus eruit mag en dat ie mag douchen. Dat infuus zit ook op en rotplek in zijn arm.

Stef had weer volop pret met Martin, en is weer van alles op de hoogte van de werkzaamheden bij B&L.
Martin had al tegen Stef gezegd je hoofd legt nu mooi open kenne ze gelijk wel een wekker er in zetten.

• 22 September 2006 - 15:57

Maarten:

Ik vind het geweldig dat je bijna weer de oude bent en dat vooral omdat men eerst dacht dat het nooit meer het zelfde zou zijn. Je moet nog wel even door bijten maar het zwaarste heb je zeker al de had. Volgens mij vermaak jij je wel daar in het ziekenhuis en geniet je wel van de aandacht. Nogmaals vind ik het een top inisiatief van je mensen om je heen om zo iets te maken als site en foto's. om zo nog eens alles later te verwerken. ik lees elke dag met het dagboek mee. Is het kaartje aangekomen?

Nog even bijten maar je komt er wel:) daar geloof ik heilig in.

Groet maarten

• 22 September 2006 - 16:03

Anton:

Hey Stef,
    Morgen kom ik bij je op bezoek hoor. Heb het geregeld met m`n pa en ma.
    Tot dan
    Anton.

• 22 September 2006 - 16:29

Jolanda:

ik wou jullie allemaal heel veel sterkte wensen en stef zet hem op he je kan het ik weet niet of je mij kent ik heb je niet zo vaak gezien alleen bij renate op school als je model was maar ik wens je heel veel sterkte met herstellen maar denk dat je er wel komt groetjes jolanda (zusje van rick hehe)

• 22 September 2006 - 16:58

Irma:

Hoi Stef

Het gaat steeds beter, je doet het geweldig.Dat komt vast weer helemaal in orde met jou, zoals jij ervoor gaat.
    Wij hier in duitsland volgen elke dag het nieuws over jou en vinden je een topper.
    Het gaat je allemaal lukken jongen.

Nog veel sterkte en zet hem op

Veel liefs van irma

• 22 September 2006 - 18:18

Roy Happé:

Hey Stef,
    Ik kijk elke avond weer op het internet om te zien hoe het met je gaat. Vandaag heb ik je foto gezien waar je niet al te blij op staat, dus ik wil wel weer eens een foto zien waar je een keer vrolijk op kijkt. Toen ik bij je op bezoek was kon je nog niet praten door al die slangen in je mond, dus als ik de volgende keer kom dan kunnen we weer praten. Ik las dat Anton morgen bij je langs komt dus doe hem maar de groeten van mij. (en de rest).
    Ik hoop dat je je energie weer vlug terugkrijgt en er weer snel bovenop komt.

Groetjes Roy.

• 22 September 2006 - 18:26

Alice:

Hallo Stef,
    Hierbij doe ik even de groetjes en heel veel beterschap van juf Sylvia, Thea en Mariska van de Ieveling.
    Ze konden zich je nog goed herinneren. 'Dat kleine rooie jochie'.
    Ook meester Leo en Koos
    vragen steeds hoe het gaat.
    Groetjes en tot ziens.
    Alice

• 23 September 2006 - 10:24

Familie Anthoniesse:

hoi stef,
    we blijven je volgen, hoor! Het is heel begrijpelijk, dat je zo moe bent, als je ziet vanwaar je weer helemaal van terug bent gekomen! Je bent immers een hele week kwijt man! Nu ga je echt revalideren! Dan krijg je van die "vervelende" fysiotherapeuten, die van alles van jouw willen. Uit je bed, ook al ben je erg moe of ze dagen je uit bepaalde bewegingen of steunfuncties uit te voeren. Hier krijg je nog een hele kluif aan. Maarrrrrr, zo'n knokker als jij bent, zal jij ze wel eens even laten zien wat jij kan en laat je je niet op je kop zitten!!!!
    Stef succes! En jouw familie uiteraard ook.
    groetjes fam. anthoniesse