Donderdagavond 21-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Donderdagavond 21-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Donderdagavond 21-09-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

21 September 2006 | Nederland, Alkmaar

Jeroen en Renate hebben wat met Stef gepraat en wat tv gekeken. Later is Jeroen naar beneden gegaan even wat drinken gehaald. Renate is op de kamer gebleven. Stef was nog erg moe en is in slaap gevallen. Om 17:10 komt de verpleegster met eten. Bakje vla een beschuitje en een bekertje chocomelk. Hij heeft het allemaal opgegeten/gedronken. Daarna is hij weer in slaap gevallen en om 19:00 komen Nico en Annemiek en kids. Stef was wat met de bal aan het gooien naar iedereen. Om 19:30 gingen ze weer weg. Toen kreeg Stef weer wat te eten Perenmoes, Bakje kwark en chocomelk. Hij heeft het weer opgegeten en daarna zijn Jeroen en Renate naar huis gegaan om 20:00 uur en hij is meteen in slaap gevallen.

De fysiotherapeut is vannavond ook nog langs geweest. Hij moest verschillende oefeningen doen. Stef heeft er niet zoveel zin in. Hij is veels te moe.

• 22 September 2006 - 10:50

Sharyn Giling,,:

Ik ben een Oud klass genOotje van Stef Op de basis schOol en In de eerste en de tweede heb ik met hem in de klas gezete..!! Elke keer lees ik dat het weer een stuk beter gaat Stef ga zO dOor man..!! Fam en Vrienden veel sterkte xXx Sharyn

• 22 September 2006 - 11:10

Fam. Ruijter:

Veel sterkte

• 22 September 2006 - 12:55

Martijn Sollie:

Ik heb regelmatig Warcraft 3 met hem samen gespeeld. Ik volg al vele dagen de ontwikkelingen op de voet en volgens mij ziet het er telkens beter uit. Stef, familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006