Woensdag ochtend 20-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Woensdag ochtend 20-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Woensdag ochtend 20-09-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

20 September 2006 | Nederland, Alkmaar

Gisteravond om 23:00 belde ik (Linda) nog op naar het IC ff nieuwsgierig of Stef nog boos was op ons. Hij wilde zo graag naar huis.

Vorige week dinsdag avond zaten we nag aan zijn "sterfbed" toen moesten we daarvoor met spoed naar het ziekenhuis terug komen, Jeroen moest terug komen van Tenerief waar hij op vakantie was.
Vele mensen bezochten die nacht Stef. Dokter Tan had ons toen verteld dat hij de nacht niet zou halen en anders zeker de volgende middag niet. Zijn hersenen zouden afsterven.
En nu precies een week later vraagt onze kanjer om 22:00 uur gisteravond precies een week na het klote bericht of hij tv mag kijken.
Dit verzin je toch niet.

Die gozer van ons is zo'n knokker. En dit zal zeker zo doorgan want hij wil naar huis, en als Stef dat wil zal het ons niets verbazen dat ie binnen 2 weken hier nog zit ook.
Gisteravond zei verpleegster Dorothe nog, we hebben het gehad over revalidatie maar als ik zo kijk wat Stef al allemaal beweegt heb je kans dat ie zelfs die stap overslaat.

Het gaat ineens allemaal zo snel, bijna niet te bevatten maar natuurlijk helemaal TOPPIE

Ik hoop dat Stef binnenkort zelf een een stukje op deze site kan schrijven voor jullie allemaal.

• 20 September 2006 - 12:26

Rommie Geerlings:

Hallo Stef en familie.

We hebben de situatie per dag gevolgd op deze site. WE ZIJN ZO BLIJ dat het zo goed gaat met Stef. Anton is helemaal lyrisch over je herstel tot nu toe. Hij was zo bang(wie niet), maar had vanaf het begin het vertrouwen dat het goed zou komen. Ga zo door Stef!!Grote waardering ook voor jullie als familie, hoe jullie met alles om gaan.Sterkte verder en hopelijk tot gauw.
    Anton en familie

• 20 September 2006 - 12:34

Familie Anthoniesse:

Prachtige berichten!
    Gelukkig kan stef ook zijn linkerzijde gebruiken!Het is mooi dat stef alweer "praatjes" krijgt. Hij zal denken oost, west , thuis best!!
    Zo denk je: wat ben je kwetsbaar als mens, maar aan de andere kant ook ontzettend sterk. Dit laatste zal de wilskracht van stef zijn!!! en natuurlijk jullie aanmoedigingen naar Stef toe om te knokken.
    Stef ga zo door!!!!! Hopelijk snel van IC af en hopelijk weer snel in Avenhorn.
    groeten, fam. anthoniesse
    (niels)

• 20 September 2006 - 13:31

Irma:

Hee hallo Stef

Ik ben even een paar dagen uit logeren geweest en niet op de site gekeken en nu lees ik ineens hoe goed je vooruit gaat. Ik heb ontzettende bewondering voor jou en je ouders dat jullie hiervoor zo sterk geknokt hebben. Ik weet zeker dat jij er weer helemaal bovenop zal komen op den duur, en als ik lees met welk vaartje jij dat allemaal doet. Ga zo door en knok zo door jongen. Je bent een kanjer

Heel veeel liefs van Irma en de rest van de stroeves
    uit duitsland

• 20 September 2006 - 14:34

John Van Diepen (oud Klasgenoot Van T&l):

eej stef man.
    Gelukkig gaat t weer beter met je want dat k het bericht hoorde dat je gevallen was schrok ik echt heel erg maar ik ben blij dat t weer goed gaat met je. ik wens je (jullie) heel veel sterkte en door blijven vechten he!!!

groetjes john van diepen

• 20 September 2006 - 16:14

Danny Groot:

Wat goed dit te lezen! Ik hoop dat deze lijn zich doortrekt en dat we snel weer gewoon op de Hoef langs kunnen komen!

• 20 September 2006 - 16:43

Tini Van Schagen:

nu krijgen jullie een berichtje van mij. wat goed dat het allemaal zo snel gaat met stef. hoofdletters krijgen jullie nog niet, dat komt wel. wat zou dat geweldig wezen als stef een stuk zal mogen overslaan! ongelofelijk! groeten van Ad en Tini.

• 20 September 2006 - 17:06

Bob Huisman:

ey stef
    beter dat je nu niet ,meer op ic lig (las ik in je msn)
    en mooi dat t beter gaat man
    kom op he
    \en jullie sterkte he

• 20 September 2006 - 23:07

Nick Schuit:

eey Stef
    Ik belde je dinsdag 12-9 om te vragen hoelaat we met de trein zouden gaan maar toen nam je zus op en vertelde het hele verhaal. Ik was er erg van geschrokken maar het gaat gelukkig nu veel beter met je. Veel sterke Stef en Familie
    Groetjes Nick Schuit klasgenootje T en L