Onwaarheden / roddels - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Onwaarheden / roddels - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Onwaarheden / roddels

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

18 September 2006 | Nederland, Alkmaar

Stef heeft GEEN drugs gebruikt.
Dit beweerde ziekenhuis Hoorn maar ze weigerde om dit te testen.
Vincent, Barry en Stef zouden volgens die artsen meer hebben gebruikt als enkel alcohol.
Omdat ze dit bleven beweren waren onze toen vermoedens, dat ze een pil in de cola van Stef hadden gegooid. Ja inderdaad cola, Stef had tussen door een cola gedronken.
In het ziekenhuis Alkmaar begrepen ze niet dat Hoorn dit beweerd had.
ALLE Symphonen duiden toen al op een schedelbasisfractuur, dit heeft Hoorn ondanks scan nooit gezen.

-------------------------------------------
Stef ligt NIET in coma. Stef wordt in slaap gehouden.
-------------------------------------------

Stef zijn schedel is NIET gelicht.
Er is een stuk bot (ca 9 cm) uit zijn schedel gehaald om de hersenen de ruimte te geven, die steeds meer gingen opzwellen

---------------------------------------

• 19 September 2006 - 15:36

Lois En Kelly (vriendin Van Lois):

wij lois en kelly zijn heel erg geschrokken al me vriendinnen op school want bijna iedereen kent stef of heeft hem eens gezien. we hope dat het snel weer vooruit gaat heel veel steun

van kelly en lois -xxx-

• 19 September 2006 - 15:37

Lois En Kelly:

we wouden hem niet bij de roddels plaatsen (en we vinden het super stom van die drugs )

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006