Zondagmiddag 17-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Zondagmiddag 17-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Zondagmiddag 17-09-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

17 September 2006 | Nederland, Alkmaar

Vanmiddag toen we bij Stef kwamen waren Jeroen en Merel bij Stef. Jeroen had een (kleine)bal mee genomen voor Stef. Hier deed hij verder niets mee. Stef was erg rustig. Om 14:45 waren Ko, Linda en Renate er weer. Jeroen ging naar Danny toe. Jeroen was amper weg toen vroeg Renate of Stef in haar hand wilde knijpen. Dit deed hij en voor zijn doen (in deze situatie) behoorlijk stevig. Daarna vroeg ze of hij ook in de bal kon knijpen ook dit deed hij krachtig. Zo waren ze een tijdje aan het spelen. Toen zei Ko als je die bal niet meer wil gooi je hem maar weg. En verdomd hij hield de bal vast, tilde zijn arm op en maakte een weggooi beweging.

Vervolgens kwam een vrouwelijke arts binnen. Renate zegt tegen Stef kan je ook nog zwaaien naar de dokter? Ook dit deed hij. De dokter was hier zeer verbaasd over. En zei tegen Stef ik zwaai maar naar je terug. Ik sta hier versteld van.
Toen kwam er een verpleegster binnen en Renate vroeg hetzelfde. Maar Stef reageerde daar niet meer op.

Ik (Linda) heb toen alle reacties die tot nu toe binnen waren op deze site voorgelezen
Bij iedereen vroeg ik weet je wie het is? en hij knikte heel klein JA.

Ko had muziek van Stef zijn eigen laptop gehaald en dat hebben we daarna maar opgezet. Hij had genoeg laten zien en was ook er erg moe van.

Wij zijn om 16:30 naar beneden gegaan om te eten.
Toen we terug kwamen was ICP (druk op de hersenen) 14 en CPP (bloedtoevoer door de hersenen) 64 dus best redelijk. Koorts 38.00
Stef was nog heel moe en wij hebben 3 kwartier bij hem gezeten en verder hem niets meer gevraagd alleen wat dingen verteld.

Om 19:00 kwamen Jeroen en Merel weer, wij hebben afscheid genomen en hij zwaaide ons weer een klein beetje toe.

We zijn allemaal blij met de positieve dingen die hij doet. Maar iedereen beseft ook dat Stef er nog lang niet is. Daarnaast weten wij dat hij ook nog elk moment een terugslag kan krijgen. Hij ligt nog op IC.

Alle kaartjes die binnenkomen en reacties nemen we mee naar Stef.

• 17 September 2006 - 18:19

Beatriz:

heey wat goed van Stef zeg ik ben zo happy,dat hij zo goed reacties geeft.groetjes beatriz

• 17 September 2006 - 18:28

Ton,cis,ilonka En Dennis:

Hallo stef, goed om te lezen dat je zo snel vooruit gaat. We lezen de site, en blijven zo op de hoogte over jou.
    Ook Dennis vraagt elke dag naar je, maar kan dit nou verder ook zelf lezen hoe het met je gaat.Hij wil je graag eens opzoeken. Verder heel veel sterkte toegewenst.

• 17 September 2006 - 18:29

Bas Slagter:

Stef gozer!
    Ik hoorde deze week van je situatie...niet goed man! Maar vandaag lees ik voor het eerst dit weblog en gelukkig lees ik meteen allemaal postitieve dingen! GELUKKIG! Heb vandaag Jeroen gesproken en afgesproken dat ik eerdaags ook even op bezoek kom bij je. Zien we elkaar dan weer!
    Sterkte nog....

Groetjes, Bas

• 17 September 2006 - 18:36

Anton En De Hele Familie:

stef ik en jij hebben veel mee gemaakt en jij was er door dik en dun.

we deed en ook sporten met elkaar zoals judo maar bij ons kwam daar niet veel van te pas maar we hadden lol en daar ging het bij ons ook om,
    de lol en de gezelighied.

we hedden een hechte band sammen met mick.

weet je nog dat als we bij mick langs gingen dat we hem bijna achter de computer weg moeten trappen om hem naar buiten te krijgen.

en dat we altijd op de vrijdag gingen zwemmen
    en dat we alle kindere op die opblaas kussen af gooide en dat we daardoor 6 keer er uit zijn gestuurd waren.

nou man blijf vechten man want ik wil je nog langer dan vandaag mee te varen neemen en lol maken

hou je taai man je bent me beste maat en ik wil je niet kwijt want ik heb je nodig en ik mis je

blijf vechten

met veel sterkte Anton en coen,Rommie,Peter,Rienekeeen rosan.

• 17 September 2006 - 19:16

Mariskaa:

Stef misschien ken je me nog van toen je bij anton thuis was

je moet gauw weer op knappen man!

blijf vechten voor je leven want ik wil je nog wel een keertje zien hoor bij anton ;)

groetjes mariska xx

• 17 September 2006 - 20:24

Peter Geerlings:

He Stef,

Heel veel sterkte. We duimen voor je.

Laterzz Peter

• 17 September 2006 - 22:16

Thea:

Hoi Linda ko renate jeroen en natuurlijk ook stef.
    natuurlijk al veel gehoord van Rick, maar als je dit leest besef ik nog meer door wat voor een hel jullie met z'n allen gaan.
    Stef je bent een echte vechter. hou vol met elkaar.

allemaal veel liefs van Thea (moeder van Rick)