Maandag ochtend 18-09-2006
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
18 September 2006 | Nederland, Alkmaar
Verpleegster Anja stond versteld van Stef. Op bijna alle vragen reageerd hij door te knikken of met zijn arm te bewegen. Op die mannier kan hij duidelijk maken wat hij wel of niet wil.
Dit is echt suppergoed nieuws. Maar ook jullie moeten weten dat Stef er echt nog lang niet is, zijn toestand is nog steeds kritiek. Maar het blijkt wel dat ie keihard knokt om bij ons terug te komen. Blijf hem oppeppen met jullie berichtjes en kaarten.
Om ca 08:15 stoppen ze het slaapmedicijn en beademing.
Zo spannend, hoe gaat Stef hierop reageren????
18 September 2006 - 07:10
Mick:
waar je nu ook bent in dat koppie je moet het vol houden, wat er ook gebeurt.
ze hebbe je hard nodig bij B&L en zij niet alleen, je hele familie en al je vrienden kunne niet zonder je.
als je er niet meer zou zijn zou het niet meer het zelfde zijn, onwerkelijk.
je bent sterk genoeg om dit te kunne halen en dat weten we allemaal.
KOM OP MAN!!!!
Mick -
18 September 2006 - 07:18
Alice:
Stef, het wordt vandaag weer een hele spannende dag voor iedereen.
Doe je best.
Ik zal je moeder straks vragen of we vanavond weer langs mogen komen. Lois wilt je ook erg graag zien want ze mist je, je bent toch een beetje haar derde broer.
Linda, geweldig dat jullie een dagboek bijhouden zodat we meteen kunnen lezen hoe het gaat.
Veel liefs Alice
18 September 2006 - 07:40
Angela:
Ik blijf duimen voor stef.
hij is nu al zo ver,dus blijf knokken voor hem
groetjes
Angela -
18 September 2006 - 08:12
Danique:
K las vandaag pas dat dit was gebeurd en k schrok er best wel van , ik ken stef van anton Geerlings want dat is mijn buurjongen.
K wens jullie veel sterkte , xxx Danique ( Bolsward) -
18 September 2006 - 09:08
Bob Huisman:
kom op man jij moet t redde en dat kan jij ook
kom op -
18 September 2006 - 09:40
BOB Huisman:
de eerste dag van school was zaai zonder jou mooi beetje klooien zat er niet
kkom op stef kerm is obdam met jou was ook gezellig dus je moet niet stoppen gewoon doorgaan iederee mist jou
18 September 2006 - 13:34
Dick Scheper:
Hallo familie,
Even een berichtje van de
oud-klassenmentor !!
Op Stef zijn oude school
leeft iedereen mee. We
hopen op steeds meer van
deze berichten. Op welke
wijze dan ook houd ik mij
op de hoogte.
We leven met jullie mee !!
Groeten van dÁmpte
18 September 2006 - 13:38
Dick Scheper:
Even nog een extra !!
Met deze berichten bedoelde ik natuurlijk het
bericht van deze maandag-
morgen (18-9)
18 September 2006 - 15:39
Lois:
Stef je moet wel volhouden he. Wat zonder jouw is het helemaal niet gezellig. We missen je hier allemaal super erg. En als jij er niet bent wie moet mij dan aan het lachen maken (als mick weereens chaggerijnig is) Je moet dan weer weltruste zeggen zoals je altijd deed als ik het vroeg.(nou niet altijd)
Steffie, het lukt je wel om uit al die elende te komen, en dan kom je gewoon weer gezellig naar mick toe om met mij te kwartetten(hahah) Nouw heel veel sterke allemaal en we steunen jullie allemaal
-xxx- van Lois -
18 September 2006 - 15:42
Ad En Tini:
ik zat gisteravond (weer) te pielen met de computer maar nu lees ik het bericht samen met tini.
wat spannend en laten we hopen det er nog vele positieve reakties van stef komen. we duimen en bidden voor jullie allemaal. -
18 September 2006 - 17:11
Ted En Agaath:
Hoi Stef,
Hou vol he!! Je vader en moeder, boer en zus kunnen je nog lang niet missen. -
18 September 2006 - 19:01
Patrick:
kom op stef werk je er door heen ik weet dat je het kan en ik weet dat ze jou boven nog lang niet willen het is daar al druk genoeg het is voor jou nog lang geen tijd om te gaan kom op man je kan het wij allen steunen je
groetjes je grote neef;) -
18 September 2006 - 19:15
Sabrina:
hallo familie groot,
ik wil jullie heel veel sterkte wensen met stef. ik ben in sterk gebed voor stef en ik geloof dat hij het gaat redden!!!!!!!! heeel veel sterkte sabrina -
18 September 2006 - 19:18
Lisa Groot ( Oud Klasgenootje):
stef, misschien ken je me nog ik heb bij je op de basisschool gezeten, heb je al heel lang niet gezien, dan is dit het eerste wat ik over jehoor
mick heeft me verteld wat er gebeurd is, ik vind het echt verschrikkelijk, je moet er echt bovenop komen, je hebt nog een heel leven voor je.. blijf vechten jongen!
ik wou ook de familie heel veel sterkte en geluk wensen jullie zyn allemaal geweldig zoals als ik dit lees!
geef de niet op! groetjes
18 September 2006 - 19:25
Roos Nuyens:
Stef,,
Ik zat ook bij je op de basisschool en ik schrok echt zo erg toen ik het hoorde. Ik las dat je al weer beetje kan reageren en daar ben ik echt heel blij mee. Dus blijf vechten!! Iedereen staat achter je..
Iedereen heel veel sterkte
kus Roos