Zondag 17-09-2006
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
17 September 2006 | Nederland, Alkmaar
We waren zo blij met deze reactie, ons Toppertje. Geweldig.
Daarna vertelde ik Stef waarom de apparatuur naast hem begon te piepen, dat het o.a. zijn medicijnen waren en vocht etc. Ik vroeg snap je dat? En heel licht knikte hij ja. Voor ons is dit kleine gebaar zo groot van betekenis. We zijn zo enorm trots op hem. Ook bewoog hij zijn kaak / lippen iets alsof hij iets wilde vertellen.
Vervolgens heb ik Stef alle reacties van deze site voorgelezen. Ik vroeg aan hem om hij wist wie Tim Bijl en Joost Reus waren omdat ik het niet weet, hierop knikte hij heel licht ja. Dus jongens ga zo door. Stuur hem post we lezen echt alles voor aan hem.
De standen staan vanmorgen 11:00 uur op: ICP 19 / CCP 59 en temperatuur 38.0
Tegen 12:00 kwam Dokter de Jong langs en vroegen we hem nog wat.
Hij vertelde dat elke dag nu zijn medicijnen voor de druk in zijn hoofd worden verlaagd.
Dat de beademingsbuis niet langer als 14 dagen in zijn keel mag zitten omdat anders zijn stembanden beschadigd kunnen worden. Bij Stef zal zeker die periode gehaald worden. Misschien moet de beademing zelfs nog via zijn keel gedaan worden als het te lang gaat duren.
Ko vroeg nog over hoelang het kan duren voordat ze het stukje bot wat verwijderd is uit zijn hoofd om de hersenen meer ruimte te geven wanneer dat terug geplaatst zou kunnen worden. Dit zou best nog wel een tijdje duren voordat ze dat zouden doen.
Ik zei tegen de dokter; wat heeft Stef toch geknokt he om bij ons te blijven. Waarop hij zei; niet alleen hij jullie ook.
Dit is top om te horen.
We vechten er met ons gezin en in gedachten met heel veel mensen keihard voor.
Angela en Irma zenden Stef ook heel veel kracht.
Het is Stef zijn tijd nog niet, zijn neef Martijn is 14 jaar geleden overleden op 6 jarige leeftijd en die heeft hem vast tegengehouden. Hij is nog niet welkom.
Om 12:15 hebben we Stef zijn MP3 speler weer aangezet en zijn wij even naar huis gegaan voor het eerst sinds een week gaan we tussendoor even naar huis, en tikt ik hier nu deze woorden voor Stef en voor alle mensen die willen weten hoe het met hem gaat.
Blijf hem allemaal steunen. Stef is er nog lang niet dit is nog maar een heel klein begin. We blijven hopen dat er geen terugval komt.
17 September 2006 - 11:32
Rick:
hallo,
Ik ben blij om te horen dat hij weer reageerd. en dat als je hem wat vraagt ook gelijk beantwoord met een knikje of knijpen in je hand. doe stef maar ff de groeten. -
17 September 2006 - 11:42
Rob En Martina:
hallo allemaal
we zijn blij om te lezen dat stef weer op wat dingen reageerd. vind het ook knap van jullie dat er steeds weer wat nieuws word geschreven op de pagina, omdat je het liefst daar blijft dicht bij stef en een hoop andere dingen aan jullie hoofd hebben nu. wij wensen stef en jullie ook heel veel sterkte toe en doe stef de groetjes namens ons -
17 September 2006 - 11:49
Jordi (B&L):
hallo,
ik wens jullie allemaal veel sterkte toe en ik hoop dat het weer snel goed komt met stef.
Gelukkig reageert hij al iets meer, dus hopelijk is dat een goed teken. -
17 September 2006 - 11:59
Jesse Van Zijl (klasgenoot):
Hey stef,
ik ben erg geschrokken toen ik hoorde dat je in het ziekenhuis lag,
ik hoop echt dat het snel allemaal weer beter met je gaat,
je bent een top kerel ik hoop je over een tijd weer in de klas te zien,
sterkte jongen
ook aan de ouders heel veel sterkte!
groetjes
Jesse van zijl
(klasgenoot van transport en logistiek) -
17 September 2006 - 12:51
Carina:
hey stef
ik ben net uit italie weer gekomen toen me ousers me verteld hebben wat eris gebeurd...
ik wens je en je ouders heel veel sterkte..
grotejes carina
(ook van irma en alwin en de rest) -
17 September 2006 - 13:07
Johan En Marleen:
Hallo Stef en familie,
wat een goed idee, deze site, duidelijkheid, geen verwarring en tevens een dagboek voor straks.
Heeeeeeel veeeel sterkte,
groetjes, ook van Renee, Karel, Kiki en Max -
17 September 2006 - 13:33
Patries (B&L):
hey,
ik ben erg blij om t ehoren dat hij op zoveel dingen alwere reageert. En heel knap dat jullie zo die site maken, ondanks jullie al veel aan jullie hoof hebben. nou ik wens jullie erg veel sterkte. en doe stef de groetje van mij!
Groetjes Patricia -
17 September 2006 - 14:54
Wessel (reign):
Hallo,
Kom op Stef doorgaan zo. Er zijn nog zo veel games te spelen ;) Sterkte aan de ouders en familie
groetjes -
17 September 2006 - 15:14
Alex De Boer (klasgenoot):
ey stef
ik ben erg geschroken toen ik het hoorde dat je in het zieken huis lag
hou vol he niet opgeven
ik hoop dat we je snel weer zullen zien
sterkte er mee ook aan de ouders van stef veel sterkte en blijf hem goed steunen
groetjes
alex de boer -
17 September 2006 - 15:44
Niels Anthoniesse (buurjongen Mick):
hallo,
blij om te horen dat hij weer op jullie reageerd.. veel sterke familie en vrienden! stef houdt vol jongen je kan het!!!
groetjes Niels Anthoniesse -
17 September 2006 - 15:56
Maarten (wal.):
Ik schrok erg toen ik het bericht hoorde en las via de site wat er met je gebeurt was. ik wens je heel veel beterschap toe en natuurlijk ook veel sterkte voor ouders en familie.
ik hoop dat je snel weer terug komt en dat je nog veel mag game.
Groetjes -
17 September 2006 - 16:15
Marianne Anthoniesse:
hoi familie groot. Volhouden samen. Wat fijn dat er duidelijke reacties te zien zijn. Hij begrijpt jullie vraag en antwoordt dmv zijn handen.
Jullie vragen je af wie tim bijl en joost reus zijn. tim bijl woont op de molenhof en ik denk dat hij in groep 8 op de overhaal in de klas heeft gezeten bij stef en joost reus heeft op 't dampte in de klas gezeten bij stef.
Veel sterkte de komende periode en hopelijk blijft stef goed vooruit gaan met zijn reacties! -
17 September 2006 - 16:58
Manon:
hallo allemaal,
wat een goed nieuws dat hij al een klein beetje reageerd.
alles is een begin!
kom op stef blijf door bikkelen!
groetjes Manon -
17 September 2006 - 17:26
Jasper:
Stef blijf knokken je bent nog veel te jong om te sterven famillie van stef sterkte