Dinsdag 02-12-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Dinsdag 02-12-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Dinsdag 02-12-2008

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

02 December 2008 | Nederland, Avenhorn

Hier toch nog onverwacht een berichtje van ons.
Stef moet donderdag 4 december 08:30 naar AMC Amsterdam.
Stef heeft last van flauwvallen. Nu drie keer gebeurd in 2 maanden tijd, vanmorgen weer, en er is besloten dat er weer onderzoeken moeten komen.
Heeft het te maken met "zwaar" werk / te lang werken ?? Hij werktmomenteel bij een distributie karren vullen / klaarzetten. Ik hoorde dat, dat bedrijf met gehandicapte werkte, dus dacht misschien is het wat voor Stef, misschien dat hun het geduld hebben voor iemand die beperkingen heeft.
Stef heeft ook steeds vaker last van zijn beschadigde oog, die tinteld en is gevoelig.
Een Wajong uitkering krijgt ie nog steeds niet.
Het eerste verzoek is afgewezen, we hebben bezwaar gemaakt, maar horen maar niets.
Stef probeerd goed te werken, maar blijkbaar lukt het toch nog niet.
Maar ja blijkbaar moet je in dit land geen nederlander zijn om steun en hulp te krijgen. Inmiddels worden we echt boos.
Stef en wij hebben ondertussen zoveel meegemaakt. Iedereen vecht hier. Maar nergens kan je hulp krijgen.
De rentree mag Stef pas hulp bieden voor het zoeken naar en passende baan als hij een uitkering krijgt.
Is toch een belachelijk land hier.
Je krijg pas hulp als je een uitkering blijkbaar krijgt.
Het gaat Stef niet alleen om geld, hij wil hulp, begleiding etc.
Stef wil nog steeds heel graag beveiliger worden, de rentree zegt, we kunnen hem helpen maar het mag niet, want hij krijgt geen wajong uitkering.

4 december dus weer onderzoeken, en dan wachten wat de uitslagen zijn.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006