Vrijdag 18-04-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Vrijdag 18-04-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Vrijdag 18-04-2008

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

18 April 2008 | Nederland, Avenhorn

De tegenslagen blijven binnekomen voor Stef.
her-therorie beveiliging gezakt.
praktijk gezakt.
Dit is zo balen, Stef ging met zoveel vertrouwen naar zijn praktijk examen, die wilde hij dolgraag wel halen.
Maar voordat hij de kans kreeg om te beginnen was hij al gezakt, vanwege geen id, die ingenomen was het gemeentehuis hier.
Helaas is hij vergeten mij dit vertellen. Deze gemeente had zijn ID ingenomen.
Stef had een nieuwe ID aangevraagd en die kan hij vandaag ophalen, maar hij moest gelijk de oude inleveren omdat hij een dag verlopen was op het moment van aanvragen. Volgens mij mag dit niet eens maar goed...

Maar doordat hij dat ook vergeten was tegen mij te zeggen, is hij nu dus gezakt.
Dit is echt zo shit.

Woensdag uitslagen van de psychologie test gehad.
Stef is superslecht is gezichten onthouden - moet gaan leren in heliomare om op details van een gezicht te gaan letten
slecht in zijn woordeschat
slecht in het snel opnemen van gesprekken in zijn hoofd, er komen maar delen van het gesprek binnen
Stef kan zich maar heel kort ergens op concentreren ca 4 minuten en dan verslapt zijn aandacht

Door de hersenbeschadiging komt hij zeer ongemotiveerd over, de neuroloog zei ook altijd al; ik vind hem zo mat.
Dit heeft dan ook weer te maken met het zeer kort kunnen concentreren.

Stef scoorde boven gemiddeld in plannen, dingen regelen, dit was voor de onderzoekster verbazend hoog
Toch vond ze Stef een intelligente jongen, doe volgens haar voor het ongeval meer in zijn mars had.
Door de testen te doen, zagen ze dat zijn minder goede prestaties van nu echt aan zijn hersenbeschadeging lag.

Stef gaf ook aan dat hij volgens hem voor het ongeval ook veel beter kon leren. Maar zich niet meer kan concentreren.

en op dezelfde dag kreeg Stef te horen dat het hij niet de rij 10 daagse opleiding kan doen. ivm. epilepsie. Ze zeiden kom maar terug als je 22 bent. BAM een klap in zijn gezicht. Want dat zou dan ook betekenen dat hij zeker ook niet kan soliciteren bij een beveiligingsbedrijf, want daar heeft hij zo en zo zijn rijbewijs voor nodig.
Hij heeft achteraf nooit geen epilepsie gehad, maar dat moet nu eerst schriftelijk vastgesteld worden. Dus moeten we weer het een en andere regelen.
Stef is al een aantal keren in de simulator geweest, maar heeft door zijn korte termijn geheugen moeite te onthouden wat hij doen moet en in welke volgorde.

Het wordt echt tijd dat er regelmaat in Stef zijn leven komt. Het wordt gewoon teveel.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006