Zaterdag 12-04-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Zaterdag 12-04-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Zaterdag 12-04-2008

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

12 April 2008 | Nederland, Avenhorn

Wij reden vandaag langs de korte Jaagweg in Avenhorn en tot onze verbazing waren er nu soort bloemenbakjes geplaatst op de plek waar onze Stef het ongeval heeft gehad.
De gemeente ziet dus toch in dat het een gevaarlijke situatie was, anders hadden zie hier natuurlijk niet aan toegegeven. Heel blij dat dit gebeurd is zijn we dus.

Een korte update over Stef.
Zijn her examen uitslagen zijn net als de eerste uitslagen bar slecht eerst was het 3-3-3- en nu 1-2-5
We hebben zo geleerd met Stef, maar zijn hoofd is net een vergiet. Niets blijft hangen.
We hebben nu besloten dat hij zeker nog zijn best gaat doen met het behalen van het MBO 2 diploma, ook omdat het nu verplicht is om die te halen anders mag je de school niet verlaten.
Mocht dit niet lukken, dan is het zo en zo voor Stef niet meer te doen momenteel.
Wij en Stef natuurlijk zouden dan graag willen dat Stef ontheven wordt van die verplichting en op zoek kan gaan naar een vaste baan.
Wij denken dat het voor Stef goed zou zijn om eens een jaartje rust te nemen van het moeten leren. Heliomare therapie willen we zo en zo blijven doen.
We hopen dat tzt de hersenfunctie van Stef overgenomen wordt door het de andere hersenhelft en dat hij in de toekomst toch nog een diploma kan gaan halen.

Stef is vorige week in het epilepsie centrum geweest in Heemstede, daar moet hij 13-05-2008 weer naar toe voor een EEG en andere testen die ze bij wakker zijn en bij slaap willen testen.
Daarnaast is Stef bij een cardioloog geweest en heeft hij een hartfilmpje gehad, en moet hij van 8 op 9 mei met een kasje lopen die zijn hart in de gaten houdt. en dan volgt op 20-06-2008 weer een echo.
Komende woensdag krijgen we de uitslag van het psychologische onderzoek te horen.
We erg benieuwd wat het verschil is met de vorige keer.
Wij vinden zo en zo dat Stef na de tweede operatie meer geheugen verlies heeft als daarvoor.
De artsen spreken over restschade.

We hopen van harte dus dat het MBO2 diploma wel gehaald wordt. En Stef hoopt zelf ook zijn praktijkdiploma van de beveiliging binnen te halen. Hij wil nog steeds beveiliger worden.
Misschien als hij een baan krijgt in de beveiliging dat alles beter blijft hangen bij hem.
De stage die hij nu heeft leert hij in feite natuurlijk weinig op beveiliging gebied dan.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006