Dinsdag 14-08-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Dinsdag 14-08-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Dinsdag 14-08-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

14 Augustus 2007 | Nederland, Avenhorn

De bezorgdheid slaat weer toe. Er zit een grote vochtophoping onder zijn huid net onder de wond. Ik (linda) heb het ziekenhuis al weer gebeld. Ik moet goed het drukverband erom doen en Stef blijft het nog goed koel houden.
De reden dat Dr. brouwer er dit keer geen drain ingedaan heeft, is omdat een drain meer kans geeft op een eventuele infectie. En dat moet natuurlijk verkomen worden.
Morgen om 15:10 mogen we komen als we bezorgd blijven.
Stef (en natruulijk wij allemaal) is zo bang dat het weer fout gaat.

Het bot zit met 5 kleine tetanium plaatjes vast (foto)

Woensdag om 15:10 bij Dr. Brouwer zijn.
Stef wil heel graag dat ze kijkt of het wel goed gaat.

Dr. Brouwer heeft gekeken en zegt dat alles oke is. Het drukverband moet er goed strak omheen, en de ijskoeller moet op zijn hoofd blijven, beide tot volgende week 22 augustus, dan moet Stef weer voor controle komen.

• 15 Augustus 2007 - 19:15

Karin Leek:

Nou het zit jullie niet mee. Ik hoop dat de vocht snel wegtrekt d.m.v. drukverband en koeling.

Sterkte met alles.

Groetjes Karin

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006