Vrijdag 10-08-2007
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
10 Augustus 2007 | Nederland, Avenhorn
Voordat de operatie begon, moest Stef een paar keer spugen. Hij had enkel om 07:00 een kopje thee gehad, dus dat was wel ff vreemd. Om 11:30 sliep hij en ging ik (Linda) weg uit de OK.
Om 14:00 mocht hij opgehaald worden uit de verkoever. Hij had dit keer langer werk om wakker te worden als de vorige keer.
Maar goed, de operatie is goed verlopen en Stef legt weer met zijn tulleband op.
Een drain zit er dit keer niet in.
Nog maar heel kort op de afdeling wilde Stef al zijn bed uit om te plassen. Dit mocht niet, hij moest het maar in een fles doen.
Wij zijn ff naar buiten gegaan. De verpleegster kwam naar ons toe. Die had Stef betrapt. Hij was toch stiekem alleen zijn bed uit gegaan. Hier was ze niet blij mee. Stel je voor dat hij gevallen was.
Een uur later mocht Stef toch even uit bed, maar dat is de rest van de middag zo gebleven. Om 18:30 uur is bij naar zijn bed gestuurd. Hij was al veels te lang uit bed en veel te druk zo kort na een operatie.
Dr. Brouwer is inmiddels (19:00) langs geweest en het infuus is er al weer uit, hij eet en drinkt prima dus was dat niet meer nodig.
Ook moest er ijs op zijn hoofd om zwellingen te voorkomen.
Stef zit nu (19:15) met een laptop op schoot rustig op internet.
10 Augustus 2007 - 17:54
Alice Happé:
Hallo Stef,
Dat ging dus geweldig goed allemaal,
hou het zo dit keer.
Groetjes van de familie Happé -
11 Augustus 2007 - 08:24
Marleen:
Wat zijn de dokters toch knap,
en nog een ander voordeel, jij krijgt weer een knappe kop Stef haha.
Groetjes