Maandag 06-08-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Maandag 06-08-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Maandag 06-08-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

06 Augustus 2007 | Nederland, Avenhorn

Vanmorgen bij de orthopedie Dr. Pluymakers voor de uitslag van de MRI geweest.
Stef heeft een scheurtje in zijn knieband, daar komt dus de pijn vandaan.
Jammer dat het zolang heeft moeten duren voordat eindelijk een MRI scan gemaakt mocht worden. Nu weet Stef dat hij zijn knie niet teveel mag belasten. En dat het met "rust" en fysio moet genezen.
Stef is inmiddels een felle sporter geworden. Daarmee heeft hij zijn knie teveel belast, hij drukt inmiddels 150 kilo met zijn benen weg, dit zei hij de arts. Dit was zeker niet verstandig om te doen, en dat mag hij dus ook niet meer.

Komende vrijdag staat Stef ingeplant voor de operatie. Spannend eindelijk zijn schedel weer dicht. We weten de tijd nog niet, we hebben nog geen telefoontje gehad.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006