Zaterdag 17-02-2007
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
17 Februari 2007 | Nederland, Avenhorn
Afgelopen week is hij ermee begonnen en het gaat nu beterder. Stef is nog wel erg moe en was blij dat hij gister vrij was. Hij kwam dan ook pas laat het bed uit.
Stef wil veel dingen doen, maar merkt wel dat zijn conditie erg afgenomen is. Maar gelukkig (gaan we van uit) komt alles tzt weer goed.
Spannend, wachten tot 07-03-2007 dan hopen we te horen wanneer en of Stef weer geopereerd kan worden. Of zijn eigen bot of een stuk kunststof in zijn hoofd geplaatst gaat worden.
We hebben besloten per direct te stoppen met antibiotica Minocycline 100 pch die Stef nu krijgt. Sinds vorige week donderdag slik hij dit.
Stef wordt er erg beroerd van krijgt er allerlei kwalen bij, o.a. meer hoofdpijn en is erg vermoeid, zijn oog krijgt hij ook last van. De plek in zijn nek wordt ook meer rood. Volgens de bijsluiter zijn de bijwerking ook veel. En Stef kan er blijkbaar niet tegen. Hij is vanmiddag al van zijn werk thuis gebracht. Hij is bekaf.
We hebben net tegen hem gezegd als je nog beroerder wordt nu moet je het zeggen dan gaan we direct naar het MCA in Alkmaar.
18 Februari 2007 - 10:26
Karin Harzing:
Nu Stef eindelijk een berichtje van je buuf in het ziekenhuis. Het gaat dus nu iets beter met je maar blijf goed op je zelf passen want je weet het, het gevaar van terugval zit in een klein hoekje. Als die antibiotica zo'n heftige reactie geeft dan kan het bijna zeker, niet goed voor je zijn. Nu dus maar afwachten wat ze zeven maart weer te vertellen hebben het blijft ook maar afzien zo hé maar je hebt geen keus dus doordouwen maar. Je conditie opbouwen is ook weer een vak apart maar gewoon stug doorgaan dan kom je er wel. ik wens je alvast voor zeven maart heel veel succes en laten we hopen dat je eigen bot terug geplaatst mag worden maar ik hou de mail wel in de gaten heel veel succes en tot mails.