Zondag 03-12-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Zondag 03-12-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Zondag 03-12-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

03 December 2006 | Nederland, Avenhorn

Om 09:15 is Stef wakker gemaakt, heeft gegeten, de drukverband is eraf gehaald en de drain is eruit gehaald. Daarna heerlijk douchen.
Om 11:00 uur kwamen Ko en Linda bij Stef.
Hij zat z'n eigen al te vervelen en te wachten op Dr. Brouwer. Hij wil vragen of hij naar huis mag.
Na lang vervelen maar ff naar de IC gegaan en daar was Dorothe eindelijk eens iemand anders die Stef ook verpleeegd heeft op het IC. Ook dr. de Jong kwam ernog even bij staan. Deze arts heeft Stef ook vaker gehad en hij was ook de arts die ons opbelde om te vertellen dat die vreselijke 12-09-2006 vermoedelijk hersendood zou raken.
Na een kort gesprek hebben we afscheid genomen en zijn terug gegaan naar de afdeling, op hoop dat in die tussentijd Dr. Brouwer niet geweest was.
Maar nee het wachten kon weer beginnen.
Om 14:00 kwam een verpleegster ons vertellen dat ze Dr. Brouwer gebeld had, maar die had geen tijd om te komen.
Dr. Brouwer was eigenlijk best verbaast dat Stef zat te wachten, ze zei dat Stef maandag naar huis zou, maar ja Stef is steeds met alles heel snel gegaan dus nu wilde hij weg.

Hij kreeg toestemming om te gaan. Zonder beperkingen, allen mag hij nog niet naar de kroeg werd er gezegd. Wel nog rustig aan doen en luisteren naar zijn lichaam. En over 14 dagen op controle komen.
Dus om even over 14:00 uur hebben we met Stef het ziekenhuis verlaten op weg naar huis.

Het gaat goed met Stef, geen hoofdpijn meer, het stuk bot zit weer in zijn hoofd.
Hij voelt alleen de wond bij de hechtingen nog wat, maar voelt zich verder prima.

Als er verder geen rare dingen gebeuren en daar gaan we niet vanuit dan kan Stef volgende week naar school en met januari waarschijnlijk te werk.

• 03 December 2006 - 18:07

Fam. Van Der Lee:

Fijn voor je dat ook deze operatie weer goed is verlopen!
    Én geen hoofdpijn meer, dat moet een hele opluchting voor je zijn.
    Een voorspoedig herstel en tot kijk !!
    Groetjes Maureen, Bart, Ilona, Ed en Jolanda.

• 03 December 2006 - 18:16

Merel:

Hey Stef
    Lekker op nu goede weg. Nu kan je weer lekker te werk en naar school. Nog even wachten met feesten maar ook dat zal je snel weer kunnen. Ik wens je heel veel succes op school en werk en met je verdere herstel.
    Groetjes Merel

• 04 December 2006 - 22:12

Theo & Carolien:

Fijn voor je dat het zo goed met je gaat, en die tulband staat je wel leuk.
    Wij hopen dat je je normale leven weer gauw op kan pakken.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006