Zaterdag 02-12-2006
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
02 December 2006 | Nederland, Avenhorn
Hij is weer best te spreken, zat rechtop in bed met piettenpet op.
Ca 11:30 kwam Dr. Brouwer die hem geopereerd had. Stef had de ijszak niet meer op zijn hoofd die glijd er steeds af die wil ie dus niet meer. Dokter zegt als je straks een blauw oog heb dan is het je eigen schuld want je moet eigenlijk nog wel de ijszak op je hoofd.
Het infuus mocht eruit en morgen de drain.
Dokter vroeg nog of hij morgen St.Klaas ging vieren, nee zegt Stef ik krijg toch niks want ik ben stout weest. Dokter zei je ben een grapjas die ogen van jou kijken ondeugend.
Morgen komt ze weer langs.
Om 12:15 is het infuus er uitgegaan en hij kreeg een nieuw flesje voor het vocht wat uit de drain loopt. Vanaf dat moment is Stef zijn bed uitgegaan trok shirt en trainingsbroek aan en Jeroen deed zijn flesje waar het vocht in loopt dat uit zijn hoofd komt in zijn broekzak.
En Stef heeft vanaf toen niet meer in bed gelegen en eigelijk alleen maar zijn eigen lopen vervelen en de grapjas lopen spelen. De clown haalde van alles uit van verveling. Trok plastic handschoenen van de verpleging aan en ging zijn vader daarmee lopen irriteren, liep heen en weer over de afdeling en het bed waar ik op zat werd omhoog en naar beneden gedaan.
Toen hij later achter het bed liep is hij blijven hangen met zijn drain aan het bed.
Dat deed toch wel ff zeer. Maar het vocht liep nog door dus de drain zit nog goed.
'S middag kwamen Renate en Rik en een vriend en hebben een spelletje met hem gedaan.
Om 17:00 mocht Stef mee naar beneden in rolstoel omdat de verpleging het toch eng vond zo kort na een operatie om dat hele stuk te lopen naar de personeelskantine om te gaan eten.
Ko en Linda zijn om 18:15 maar naar huis gegaan. Wij zaten op zijn kamer en Stef liep te banjeren over de afdeling. Jeroen was ook weer terug en die zit nu (19:00 uur) nog bij hem.
Morgen ff kijken of de drain eruit is en dan mag hij douchen. We zijn benieuwd hoe zijn koppie nu onder zijn tulleband eruit ziet.
We gaan vragen of Stef morgen naar huis mag. Hij verveelt zich heel erg.
Gister was zijn hoofdpijn een dikke tien zo erg, vandaag zei hij op een schaal tussen een en tien dat zijn hoofdpijn 2 was.
02 December 2006 - 21:33
Corlin:
Zo dat waren dus weer spannende dagen. Althans ik begrijp dat je alweer aardig bij bent ;)
Staat je wel schattig die zwarte pieten muts.
Fijn dat het alweer zo goed gaat. Hoe is het met de hoofdpijn?
Groetjes Corlin -
03 December 2006 - 10:07
Stef:
Welke Hoofdpijn? ik heb niks meer :D -
03 December 2006 - 12:17
Irma:
Wat een leuke foto's van jou! ziet er allemaal goed uit. Ik hoop voor jou dat je inderdaad morgen naar huis mag en als ik die verhalen zo lees is het ook maar beter. wie weet op wat voor ideeen jij uit verveling nog komt. hahahahah.
Stef heel veel liefs uit Erica van Irma en Lea