Donderdag 26-10-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Donderdag 26-10-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Donderdag 26-10-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

26 Oktober 2006 | Nederland, Avenhorn

Er zijn geen veranderingen bij Stef.
Hij verveeld zijn eigen veel. Dus oud-klasgenoten kom eens langs.
De meeste dagen komt hij ca 11:00 uit bed en ca 22:00 weer naar bed.
Kan nog maar korte stukjes lopen omdat hij veel last van zijn knie krijgt.
En te lang staan kan hij helemaal niet.
Helaas kan hij nog niet naar school om verschillende redenen. Niet lang lopen en staan en die hoofdpijn is ook nog volop aanwezig.
Zolang zijn bot niet terug geplaatst is op zijn hoofd, blijft hij die hoofdpijn houden.

Maandag en donderdag revalideren.
Dinsdag psycholoog

• 27 Oktober 2006 - 09:29

Stef:

Me oog gaat gelukkig wel elke dag beetje vooruit en geen idee hoelang ik fysio moet doen

• 27 Oktober 2006 - 10:12

Irma:

Hee Stef

Hier ben ik weer.Heb nu ook weer internet, en heb gelijk al je berichtjes nog even weer gelezen.
    Op de foto kun je ook wel zien dat je het oog al verder kunt openen, dus dat is wel een pluspunt. Het lijkt me ook saai als je niet veel kunt doen, dan is de dag vast hardstikke lang.
    Maar er komen ook weer andere dagen hoor. Hee ik wens je een fijne dag en tot de volgende keer

groetjes van irma

• 27 Oktober 2006 - 12:21

Corlin:

He Stef,

Zo zeg, zit even je foto te bekijken, maar wat een vooruitgang zeg! Wat lekker dat dat oog niet meer zo hangt.

Maar als je een dvdtje wilt lenen dan hoor ik het wel. Ken je the Green mill al? (zal het wel verkeerd hebben geschreven, maar het is in ieder geval met Tom Hanks). Maar anders hoor ik het wel via msn of anders bel je even. Je moeder weet me nummer wel.

Groetjes Corlin

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006