Donderdag 05-10-2006
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
05 Oktober 2006 | Nederland, Alkmaar
Onze Stef draagd normaal nooit een pet maar dit is altijd beter als een gek helmpje.
Dus vanaf nu tot het moment dat het stukje botlap terug geplaatst wordt zullen jullie Stef met pet op zien, en daarna gaat de pet weer in de kast denk ik. Het is heel belangrijk dat die kap/pet op blijft anders raken zijn hersenen beschadigd als ie zich stoot. Doordat er stukje botlap eraf is ligt er nu enkel een stuk huid overeen.
Na de middagrust, zijn we een rondje buiten gaan lopen. De ene kant van het ziekhuis eruit en helemaal aan de andere kant weer naar binnen.
De rest van de middag is rustig verlopen.
Stef was helderder dan gister en zijn oog stond ook ietsje meer open als gister.
Hij krijgt nu geen pijnmedicatie meer.
Toen wij naar huis gingen maakte Stef met Esther en een andere jongen het spelletje risk af die ze voor de middag al begonnen waren.
Om 16:30 kwam Stef weer ff online en wij waren toen net thuis.
Kort daarna ging Stef naar bed, hij was moe.
Misschien dat hij vannavond nog ff online komt zei hij.
05 Oktober 2006 - 15:10
Marleen:
Het is fijn om te lezen dat het iedere keer weer beter met je gaat Stef! Wie had dat gedacht.
Groetjes van ons, ook voor jouw hele familie van onze hele familie -
05 Oktober 2006 - 20:36
Corlin:
Hoi Stef,
Ben zo brutaal geweest om je even toe te voegen via MSN. Dus misschien spreken we elkaar gauw een keertje online (Voor je ome nico en ome theo: ja het is druk bij ons op kantoor!).
Heb namelijk op me werk ook me msn aanstaan ;)
Gelukkig weet niemand dat nu via jou site :)!
Maar ik ga me padje inkorten, want morgen er weer vroeg uit.
En dan lekker weekend. De groeten aan Jeroen, want die komt geloof ik het weekend weer. En de groeten aan renate en je ouders.
groetjes Corlinda
05 Oktober 2006 - 21:26
Kelly:
hey stef ...
goed dat ik je even op msn heb gesproken!!
en helemaal top dat het weer beter gaat !!;)
ga zo door dan ben je er straks weg !!!
:) groetjes kelly -
06 Oktober 2006 - 14:27
Lukas:
he stef wat goed dat het weer beter met je gaat en ga zoo door jongen het komt wel weer goed met je :)