Maandag 29-12-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Maandag 29-12-2008 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Maandag 29-12-2008

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

29 December 2008 | Nederland, Avenhorn

Nog weer eens terug komend op de problemen met Stef.
Hij is nu net weer naar huis gekomen.
Stef is net vanmorgen weer flauwgevallen. Niemand was in de buurt, hij is toen naar de chef toe gelopen.

Ze hebben hem daar eerst rustig bij laten komen. En nu een paar uur later is hij thuisgekomen.
Deen wil dat hij thuis blijft t/m 15 januari, dan krijgt Stef de uitslag van de MRI scan die 2 weken geleden gemaakt is.

Ik heb hem gelijk weer naar de huisdokter gestuurd. Die weet niet meer wat hij ermee aan moet. (En wij al helemaal niet meer)
Paracetamol slikken om Stef zijn bloed beter te laten doorstromen helpt dus blijkbaar nog niet.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006