Donderdag 04-02-2008
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
07 Februari 2008 | Nederland, Avenhorn
Nu is het probleem natuurlijk dat iedereen ondertussen weet dat het korte termijn geheugen wel eens laat afweten, dus we moeten wachten op de uitslag, die over ca 2 weken verwacht wordt.
Daarnaast las ik in een kort verslag van Heliomare dat ze gaan werken aan het leren onthouden van namen en gezichten.
Ik vroeg Stef hierna, want wij wisten dus ook niet dat hij daarmee zat. Dit heeft hij zelf besproken met de psycholoog van Heliomare.
Stef gaf als voorbeeld:
Een jongen vroeg hoe het met zijn stage ging. Stef had geen idee wie die jongen was.
Ik zei; was er dan niets van herkenning bij je? Nee zei hij.
Maar het bleek toch iemand van zijn stage adres te zijn geloof ik.
Daarnaast komt er een nieuw neuropsychologische onderzoek. Dit heeft hij kort na het ongeval ook gehad, maar toen was het voor jongeren. Onze huisarts wilde dat ik erop aandrong voor een nieuw onderzoek. Hij en wij zijn nieuwsgierig naar de verschillen van toen en nu.
Bovendien krijgt hij nu een volwassen onderzoek in tegenstelling met de vorige keer.
Ook gaat hij als schooltijden het toelaten op woensdag naar Heliomare naar en geheugentrainingsgroep.