woensdag 19-12-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu woensdag 19-12-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

woensdag 19-12-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

19 December 2007 | Nederland, Avenhorn

Stef heeft inmiddels een stage-baan dichterbij gevonden.
vanaf 5 december werkt hij in Hoorn.
Hij is daardoor veel minder vermoed, hij is er echt van opgeknapt.
Wij hebben een nintendo DS (braintraining)gekocht hiermee kan hij zelf al hersentraining gaan doen. Het duurde te lang voordat we iets van Heliomare / ziekenhuis hoorde.

We hopen zo dat Stef dit jaar zijn MBO diploma kan halen, hij moet dit diploma halen anders mag hij zo en zo geen school verlaten.

Afgelopen week kregen we eindelijk een oproep voor weer een intake voor heliomare. Ditmaal van de psycholoog zelf. Op 03-01-2008 moeten we erheen. De behandeling is dan nog niet begonnen, is dus enkel weer een voorgesprek. Wanneer er nu eindelijk aan de hersentraining daar begonnen kan worden ????

Op 13-02-2008 krijgt Stef een EEG onderzoek en ook een CT scan.
Dit voor controle.

Op 20-02-1008 krijgen we de uitslag van dit controle onderzoek.

Namens Stef en zijn familie
Hele fijne feestdagen en een gezond 2008
proost

• 19 December 2007 - 08:38

Marleen:

Het word al met al een wel heel lang verhaal, houdt de moed erin!!
    Prettige kerstdagen en voor het nieuwe jaar alle goeds toegewenst van ons allemaal.

• 19 December 2007 - 13:33

Danique:

jullie ook fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

xx danique

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006