Woensdag 26-09-2007
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
27 September 2007 | Nederland, Avenhorn
Bij het bezoek de laatste keer aan Dr. Brouwer bleek dat Stef GEEN titanium in zijn hoofd heeft. Verbaasd waren we. Dit had ze de laatste keer wel tegen ons gezegd.
Het kunstbot blijkt met draad te zijn vastgezet ipv titanium schroeven.
Gek idee hoor, volgens Dr. Brouwer zit het zo ook heel goed vast. Ze heeft het zo gemaakt dat het er precies in past. Zou ze een een randje gemaakt hebben en soort V zodat het ook niet verder kan zakken?? Volgende keer eens verder vragen aan haar.
Wij als leken zouden denken dat het veel losser zit en dus ook makkelijker verschuifbaar.
Gister is Stef bij een kinderarts K Haasnoot geweest. Stef kreeg bij hem een uitgebreide lichamelijke controle. Daarnaast is er bloedafgenomen bij hem. Daarvan over ca 4 weken uitslag.
Hij vroeg ook aan Stef hoe hij er nu zelf mee omging met het gebeuren en of Stef er nog veel mee bezig was.
Stef wil weer verder met zijn leven, nieuwe opleiding, nieuwe baan, een nieuwe start.
De beveiligingsopleiding vindt hij tot nu toe top. Vanaf volgende week 2 keer per week stagelopen.
Ook is er nog gesproken over zijn knie. Volgens hem is het advies van van de fitnessleraar in zijn ogen een goed advies.
Die had namelijk gezegd; Ik geeft Stef een aantal oefeningen waar bij zijn spier in zijn bovenbeen-achter extra sterk gemaakt moet worden, dit moet na ca 2 maanden effect gaan hebben. Dan moet hij minder last krijgen van zijn knie, zo niet dan moet je terug gaan naar het ziekenhuis en volgens hem moet hij dan misschien aan de scheur in zijn knieband geopereerd worden want dan zit misschien de scheur te diep.