Woensdag 21-03-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Woensdag 21-03-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Woensdag 21-03-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

21 Maart 2007 | Nederland, Avenhorn

Een hele grote teleurstelling voor Stef. Hij hoopte steeds en ging daar eigenlijk ook teveel vanuit dat hij binnenkort weer het ziekenhuis in kon, om het gat in zijn hoofd te laten dicht maken.
Dr. Brouwer vroeg hoe het nu ging, en eigenlijk wilde ze nog wat langer wachten voordat ze alles in gang zette. Op ons verzoek gaat ze het toch alles aanvragen allemaal. Over ca 2 weken zou Stef een speciale scan krijgen om precies op te meten hoe groot het gat is. Ze beld ons wanneer Stef onder de scan mag.
We vroegen hoelang het gaat duren voordat alles rond is. Dit kon wel augustus worden vertelde ze. Dit was een enorme klap voor Stef. Ze wilde weten wanneer we met vakantie gaan en wanneer Stef weer naar school moet. Ze hoopt voor Stef dat het misschien nog lukt een maand voordat we op vakantie gaan, maar die kans is klein. Ze wilde ook niet dat het fout gaat als we niet in Nederland zijn.
Ze is nu ook afhankelijk van de Italianen waar de dure mal gemaakt moet worden ca 8000 euro vertelde ze.Maar als ik een kleine pukkel bij je zie gaat het niet door. Dus geen chocolade en vettigheid nemen.
Het is een enorme teleurstelling voor Stef. Hij was er behoorlijk chag van.
Dus afwachten wanneer nu .............

• 21 Maart 2007 - 17:11

Michelle:

Hallo ik ben michelle en lig op de tienerafdeling in alkmaar, ik was in logboek aan lezen en ik kwam hier te recht.ik wou je heel veel sterkte wensen, en hoop dat het allemaal wel beetje goed komt.. heel veel sterkte en groetjes van michelle

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006