Woensdag 24-01-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Woensdag 24-01-2007 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Woensdag 24-01-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

24 Januari 2007 | Nederland, Avenhorn

Vandaag controle bezoek bij Dr. Brouwer.
Ze vroeg hoe het ging met Stef, goed hoor zegt hij. Stef zei nog iets maar dat weet ik niet meer.
Och kindje je lijkt wel een filosoof zegt ze.
Stef is nog steeds heel nuchter over het hele gebeuren. Leuk is het natuurlijk niet, maar hij weet dat ie geen andere keus heeft dus je hoort hem ook nooit klagen, zelfs niet over de dagelijkse hoofdpijn.
Stef zijn huid zag er prima uit zei ze, een echte babyhuid noemde ze het. Zo moet ie blijven om te kunnen operenen.
Stef eet geen chocolade meer, daar krijgt ie altijd snel uitslag van dus is hij hij daar 2 weken geleden mee gestopt.
Maar hij wordt verwend. Hij moet nu verplicht chocolade gaan eten.
Ze vroeg nog welke chocolade hij lekker vindt. Melk zegt Stef, nou puur schijnt goed te zijn tegen dementie zegt ze.
Maar Dr. Brouwer wil namelijk weten wat het effect van chocolade op zijn huid is. Heeft Stef geen uislag omdat hij geen chocolade eet? of omdat hij aan een zware antibiotica kuur is? Dit moet nu gestest worden.
Ze kan hem nu toch nog niet operenen. Dus uitesten maar.

De antibioticakuur moet natuurlijk afgemaakt worden. Ook mag Stef niet stoppen met de dekapine die hij krijgt voor zijn epilepsie aanvallen (tjes)

EEG afspraak die we hadden is afgezegd, dat heeft nu geen nut.
Nu een afspraakt gemaakt voor komende vrijdag voor de dermatoloog.

Stef heeft op zijn hoofd een raar uitstekend stukje bot. Dr. Brouwer heeft daar naar gekeken, het is een stukje bot wat haar tijdens de operatie niet opgevallen is maar wat eigelijk afgeknipt had moeten worden. Ze zei door het vele schoonmaakwerk van de ontsteking die Stef had in zijn hoofd is het me helaas niet opgevallen. Maar dat maken we de volgende keer goed.

We hebben ook gevraagd of Stef zijn eigen bot weer terug krijgt of dat het kunststof wordt. En ik vroeg of Stef zijn bot nog groeid. Want als hij wel kunststof krijgt dan groeid dat natuurlijk niet mee.
Volgens Dr. Brouwer zal Stef zijn bot minimaal nog kunnen groeien. Maar ten eerste is er van een operatie de komende weken nog geen sprake en daarnaast bestaat er een soort kunststof volgens haar wat rekbaar is.
Hier keken wij erg van op. Ko heeft toch zelf jaren met kunststof gewerkt maar dit ken hij ook niet. Dus spannend.

Dus vrijdag naar de dermatoloog en dan pas op 07-03-2007 weer naar Dr. Brouwer. We moesten zoveel weken wachten omdat Stef nu nog 2 weken antibiotica moet slikken en dat moet dan uitgewerkt zijn. Kijken of de chocolade het infectie probleem was / is. en dan moet zijn lichaam weer de oude worden om een operatie aan te kunnen. Ze wil pas gaan opereren als ze er zelf van overtuigd is de de kans op een nieuwe infectie nihil is. De wond randen zijn inmiddels zo zwak dat alle risco vermeden moet worden. We kunnen er moeilijk een rits in gaan zetten zegt ze.
Stef hoopte zelf voor de kermis weer alles normaal te hebben, maar ik betwijfel of dat zo is.
Misschien wel hoor ik hoop het, misschien horen we 7 maart dat we een operatie afspraak mogen maken.

Stef heeft in ieder geval al chocolade ingeslagen. Begint dus gelijk met testen.

Stef heeft toen hij in het ziekenhuis lag in september al gezegd mam ik wil een feest geven. Als alles weer oke is.
Stef wil dat nog steeds.
Hij gaat dit zelf t.z.t allemaal regelen dus jullie horen er vast nog meer van.

• 25 Januari 2007 - 17:29

Patrick:

eey stef nou lekker chocola vreten he jij is goed voor je:P haha
    maar uh wat hoor ik feestje gezellig hoor;) naja alles komt wel goed met je als je der maar voor blijft gaan topper man:)