Zaterdagavond 06-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Zaterdagavond 06-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Zaterdagavond 06-01-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

06 Januari 2007 | Nederland, Alkmaar

De drain is er om 14:00 uur uitgehaald.
Het verband om zijn hoofd is er dus af, een hele opluchting voor Stef.
We hebben net gehoord dat Stef er rekening mee moet houden dat hij zeker 14 dagen in het ziekenhuis moet blijven. Omdat hij zolang aan een infuus moet leggen met antibiotica.

Iedereen die langs wil komen kan altijd bellen om ff wat af te spreken. Stef wil graag bezoek ontvangen want hij kan gewoon uit bed, zit enkel aan zijn rijdende "infuuspaal" paal vast.
6 keer per dag krijgt Stef een dosis antibiotica, daarna wordt het doorgespoelt met zoutwater. Dit vind Stef een rotgevoel. Het geeft in zijn arm een heel warm onprettig gevoel.

Vanmiddag kwam Johan op visite dit vond Stef leuk dat ie er was.
Net om 19:00 was dit zo pijnlijk dat ik de verpleegster erbij haalde.
Het bleek dat de ader ontstoken was. Het infuus is eruitgehaald en wordt straks opnieuw geprikt.

Stef heeft toen het infuus eruit was gelijk er gebruik van gemaakt om te douchen. Zijn hoofd mag nog niet nat worden.
De oude/nieuwe wond ziet er niet mooi uit, het is natuurlijk nu de 3e keer dat dit opengemaakt is. Vandaar dat Dr. Brouwer de volgende keer de huid iets afknipt om het dan strakker aan elkaar te zetten een soort facelift dus.

Om 21:00 zijn wij al thuis, als ik van Stef een sms krijg dat er een nieuw infuus er inzit, gelukkig weer in zijn hand en niet aan de binnenkant van zijn arm, dat heeft hij eerder gehad en kan daardoor slecht slapen.

Gister was Stef zeer teleurgesteld omdat zijn bot er uit moest, wat natuurlijk heel begrijpelijk is, maar vandaag was hij weer de ouwe.
Ko vroeg zich vandaag af:
Stef is nog niet uitgegroeid, hoe zal dat wezen als hij straks zijn als een stuk kunststof zijn bot vervangen wordt?? Kunststof groeit niet mee. Stef zijn hoofd zal niet veel meer groeien maar......
Een vraag die we zeker aan de arts zullen voorleggen.

Stef ligt weer in het MCA in Alkmaar op de tienerafdeling, dus als jullie een kaartje willen sturen
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006