Vrijdag 05-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Vrijdag 05-01-2007 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Vrijdag 05-01-2007

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

05 Januari 2007 | Nederland, Alkmaar

HET IS WEER FOUT met Stef

Vanmorgen om 11:45 moesten we bij Dr. Brouwer zijn. Gister had ik al gebeld omdat er weer meer push uit de wond kwam. Er is toen gezegd dat Stef vandaag om 13:00 uur een CT Scan zou krijgen. En de antibiotica wordt opgevoerd.

Tijdens het gesprek bij Dr Brouwer werd direct besloten dat Stef zou worden opgenomen. Hij wordt aan het infuus gelegd.
Ze vond het heel erg voor Stef, maar het is niet anders. Als uit de scan blijkt dat de infectie te erg is wordt het bot verwijderd.
Om 12:30 uur zijn we op de tienerafdeling voor opname. Om 13:00 gaat Stef onder de scan.
Daarna werd er nog bloed afgenomen.

SHIT, ik (Linda) zit hier in het ziekenhuis dit bericht te tikken en hebben net te horen gekregen dat het foute boel is.
Dr. Brouwer gaat vanmidag nog het bot verwijderen. De infectie zit onder het bot blijkt uit de scan.
Of er verder schade is weten we nog niet, maar wel dat het foute boel is.

Het bot gaat er dus vanmiddag nog uit, en wordt daarna weggegooid.
Hoe alles verder gaat verlopen is ons nu nog ons nu nog onbekend.
Het bot kunnen ze niet meer gebruiken, hoe dit later opgelost gaat worden moeten we nog vragen.
Er zullen nu weer vele vragen komen en de spanning is weer vollop aanwezig.

Hoe laat hij geopereerd wordt weten we nog niet, nu afwachten.

We krijgen net te horen dat hij om ca 15:45 opgehaald wordt voor de operatie.

• 05 Januari 2007 - 13:51

Astrid Martin Lucas:

Nou stef dat is weer ff balen zeg. hopen dat nu alles voorspoedig gaat verlopen en dat je snel weer naar huis mag. Sterkte en je fam ook.

Gr Martin Astrid en Lucas

• 05 Januari 2007 - 14:08

Kevin:

Das weer lekker dan ...
    hopen dat het weer snel goedkomt
    ik wens jouw veel suc6 man spreek je gauw weer he ;)

• 05 Januari 2007 - 14:19

Martine Van Schagen:

Nou het zit je niet mee,Stef!
    Hopen op een spoedig herstel!
    Sterkte...

Gr Martine

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006