Donderdag 28-12-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Donderdag 28-12-2006 - Reisverslag uit Avenhorn, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Donderdag 28-12-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

28 December 2006 | Nederland, Avenhorn

Helaas minder goed bericht.
Stef ondekte net dat er allemaal vocht uit zijn wond kwam. Hij heeft er een infectie dus in gekregen.
Ik keek en zag pusch uit de wond komen.
Gelijk contact opgenomen met Dr. Brouwer van het MCA Alkmaar.
Stef moet minstens drie keer op een dag de vieze wond schoonspoelen met water en eventueel met shampoo en zelf goed de viezigheid eruit drukken en daarna droog verbinden.
Dr. Brouwer zei ik hoop dat het helpt, anders zal Stef niet blij zijn want dan moet de wond opengemaakt worden.
Stef heeft volgens haar ook een onrustige huid.

Morgen om 12:00 uur moet Stef de wond door haar laten bekijken.
Dus toch weer spanning hier.

• 28 December 2006 - 19:59

Karin:

Nou het zit jullie niet mee zo te horen. Heel veel sterkte de komende tijd. 2007 moet toch echt weer een goed jaar worden voor jullie.

Liefs Karin

• 28 December 2006 - 23:32

Carolien:

das nou net niet waar je weer op zit te wachten, aan rommel! We wachten weer af hoe en wat. sterkte en blijven spoelen

• 29 December 2006 - 00:30

Jeroen Pronk:

Omdat we iedere dag de site van Jerry bekijken hebben we ook jullie reaktie gelezen. Daarom zijn we ook naar de link van Stef gegaan en hebben gezien wat jullie hebben doorgemaakt. We vinden het geweldig dat jullie daarom ook gereageerd hebben op het ongeluk van onze Jerry. Gelukkig gaat het met Jerry ietsje beter.
    We hopen dat het met de wond van Stef ook de goede kant op gaat. Echt top, als je zoveel zorgen hebt, dat je zo meeleeft met de Pronken. We hopen van harte dat alles goed komt en blijven jullie volgen. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie Jerry ook blijven volgen.
    Wij wensen jullie een prettige jaarwisseling en alle goeds voor 2007 met heel veel gezondheid en een goed herstel van jullie Stef.
    Met vriendelijke groet, Jeroen en Margriet Pronk

• 29 December 2006 - 14:08

Ad En Tini:

Dat is toch weer even schrikken Stef! Hopelijk
    knapt de wond weer snel op
    en blijf je in het nieuwe jaar van ellende bespaard.
    Sterkte Stef en wij wensen jullie allen een goede jaarwisseling toe.
    Growetjes Ad en Tini.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006