Dinsdagochtend 26-09-2006
Door: Linda
Blijf op de hoogte en volg Stef
26 September 2006 | Nederland, Alkmaar
Stef ziet links prima, rechts waar de beschadeging is ziet hij wazig.
Dokter Meriwani kan niets voor Stef doen. De aansturing van zijn oog is niet goed en daar moet een andere arts naar kijken. Volgens hem moet een neuroloog er naar kijken. Volgende week woensdag is deze afspraak pas.
Misschien dat door de hersenbeschadeging die Stef heeft, zijn oog niet goed meer zal reageren.
Vanmorgen is Dokter Tan bij Stef geweest. De verpleging heeft tegen hem gezegd dat wij niet willen dat Stef overgeplaatst wordt naar Hoorn.
Dokter Tan zou nog contact met ons opnemen.
11:15 wordt ik (Linda) gebeld door het ziekenhuis. Of wij maatschappelijk werk willen.
Wij kiezen hiervoor om het niet te doen. Met ons gezin kunnen we prima praten en door de steun van vele van jullie vinden we dit om dit moment niet nodig.
Daarnaast melde ze dat ze toch wel vonden dat Stef erg slecht eet. Dit is geen nieuws voor ons, dat was altijd al zo.
Nu zeiden ze dat hij van 65 kilo naar 56 kilo gegaan was. 9 kilo eraf.
De 65 kilo was op IC een geschat gewicht.
Maar wat wij wel vreemd vinden dat ze hem ook niet meer als 1 sneetje broodje geven.
We hebben ook al vaker om een eterslijst gevraagd aan verschillende verpleegsters, nu heeft hij eindelijk dit vanmorgen gekregen. Ze geven hem ook steeds 1 sneetje witbrood, dit eten wij thuis nooit een bonk deeg dat is toch niet goed voor je gezondheid. Jeroen zal zo ook vragen of ze hem nu eindelijk eens bruinbrood willen geven.
Stef zal er zelf niet om vragen, het was en is nog steeds geen prater en zeker niet iemand die om dingen vraagt.
Ooit heeft Alice eens tegen me gezegd als je vraagt aan Stef wil je drinken zegt ie nee, maar als je het naast hem neerzet dan drink ie het zo op. DAT is Stef.
Stef was net zo groot als Jeroen maar nu is hij groter. Wat twee weken ziekenhuis al niet kan doen.
Jeroen gaat nu (11:30) naar hem toe en gaat het eten weer ff stimuleren. Hij wil naar huis dus dan zal hij eten moeten.
Stef had goed gegeten zei Jeroen, maar hij spuugde het meeste later weer uit. Dit heeft ie nog niet eerder gedaan.
De Fysiotherapeut is geweest en Stef moest oefeningen doen.
26 September 2006 - 11:27
Kelly De Vries:
heey stef
ik had het pas laat gehoord en wist niet dat je er zo ernstig aan toe was
gelukkig gaat het nu al stukken beter !!!!!
daar ben ik blij om !
sterkte en beterschap
groetjes kelly de vries (oudklasgenootje 1ste en 2de van dampte) kusss -
26 September 2006 - 11:33
Angela:
hoi stef
hoe is het ik kijk iedere dag even op deze site.
ja, maar je moet wel eten he want anders laten ze je echt niet gaan hoor.
maar voor de rest komt het wel goed hoor.
groetjes
Angela, Bart, Roy