Vrijdag 15-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu Vrijdag 15-09-2006 - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Stef Groot - WaarBenJij.nu

Vrijdag 15-09-2006

Door: Linda

Blijf op de hoogte en volg Stef

16 September 2006 | Nederland, Alkmaar

Stef ligt er rustig bij.
'S morgens om 10:30 de koffie zijn we weer bij Stef, en de meters wijzen nu een stuk beter aan.
De bloedtoevoer staat op 65 en dat is goed.
De druk een stuk lager en staat nu op 20, zijn temp is nu 38 gr.
Onder de middag gaan Jeroen, Merel, Renate en Linda even de stad in om cd's voor Stef te kopen. Hij mag muziek luisteren, ook hier reageerd hij op door met zijn rechterkant te bewegen.
Later op de dag is het weer rond de 30/65.
Om 15:00 uur komen Barry en Vincent weer even langs,
en we krijgen te horen dat we de familiekamer moeten verlaten.
Eigenlijk mogen we er maar 24 uur in dus dat valt nog mee.
Jeroen en Merel gaan gelijk met Barry en Vincent om 16:00 uur weg om te eten.
Wij gaan met zijn drieen even in het restaurant eten en buiten zitten.
Om 18:30 zijn we weer op de IC.

Stef ligt nog naar muziek te luisteren de Apre Skihut 19, deze is bijna afgelopen.
We praten nog wat tegen Stef.
Zijn rechter been en rechter en linkerarm geven nu reactie en ook zijn bijde ogen reageren iets op licht.

Om 19:15 komen Mike en Danny op visitie bij Stef. Net als vele schrikken ze van Stef. Er zijn ook vele slangen (ca. 13 stuks)

Om 20:00 uur is het bezoektijd voorbij.
Ko, Linda en Renate gaan om 19:30 naar huis. We zijn zo moe allemaal.
En we moeten Stef zoveel mogelijk rust gunnen en er is nu bezoek bij hem.
Jeroen gaat om 20:00 weg bij Stef, maar komt op de gang Ruud en Kylian tegen die op bezoek komen bij Stef. Na bezoektijd dus. Jeroen is nog even terug gegaan maar vond dit voor Stef verwarrend omdat hij net afscheid had genomen van Stef en ineens was broer er weer.

Stef kan niets zeggen, wordt in slaap gehouden en ligt aan de beademing. Maar hij reageerd wel op ons af en toe. Dat laat hij zien door voornamelijk zijn rechterkant iets te bewegen.

Stef

Ziekenhuis dagboek van Stef Stef lag vanaf 11 september in het MCA Alkmaar en is daar op 9 oktober ontslagen. Stef is thuis geweest maar ligt nu weer in ziekenhuis vanaf 07-01-2007 minimaal voor 14 dagen Daarna nog 3 maal opgenomen geweest, omdat de schedel geopend moest worden wegens infectie en later weer dicht en toen weer open en weer dicht.

Actief sinds 16 Sept. 2006